LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Memur Şikayeti - Victor Cardoso

Başlatan Bixi, 26 Aralık 2025, 04:53:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LSPD

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PERSONEL ŞİKAYET FORMU

1. Şikayetçi Bilgileri
Ad Soyad: Kade Renlow
Telefon: 8871532 
Adres: Vinewood Hills KN:131

2. Şikayet Edilen Personel
Ad Soyad: Victor Cardoso 
Rozet No: Bilinmiyor

3. Olay Bilgisi
Tarih & Saat: 26/12/2025 03:30   
Detaylar: Olay, gece saat 03:30 civarında Vinewood Hills, 131 kapı numaralı, şahsıma ait özel mülkümün önünde gerçekleşmiştir. Arkadaşlarımla birlikte evimin önünde bulunduğumuz sırada polis ekipleri olay yerine gelmiş ve herhangi bir açıklama yapmaksızın ellerimizi kaldırmamız yönünde talimat vermiştir. Polisler olay yerindeyken, arkadaşlarımdan biri polislerin bulunduğu sırada araçtan inerek eve girmiş, kısa süre sonra memurlar tarafından dışarı çağrılmış ve derhal evden çıkmıştır. Bu kişi dahil olmak üzere olay anında evin içinde kimse kalmamıştır. Tarafımızdan herhangi bir silah kullanılmamış, olay yerinde bizden başka kimse bulunmamış, yaralı, yardım çağrısı ya da acil bir tehlike durumu söz konusu olmamıştır. Eve girilmesini gerektirecek herhangi bir olay, suçüstü durumu veya acil müdahale gereksinimi bulunmamaktadır. Memurlar, olay yerine yalnızca CCTV sinyali aldıklarını belirterek geldiklerini ifade etmişlerdir. Bu açıklamadan sonra tarafımızca herhangi bir direnç gösterilmeksizin üst aramaları yapılmıştır. Yapılan aramada arkadaşlarımdan birinin sevgilisinin üzerinde bir adet bıçak bulunmuş ve bu durumla ilgili gerekli ceza uygulanmıştır. Bunun dışında hiçbirimizin üzerinde suç unsuru tespit edilmemiştir. Üst aramaları tamamlanmasına ve herhangi bir ek suç unsuru bulunmamasına rağmen, memurlar bununla yetinmeyerek evime girmek istediklerini belirtmişlerdir. Tarafıma kapının açılması, aksi hâlde kapının kırılarak içeri girileceği yönünde beyanlarda bulunulmuştur. Evimin bana ait özel mülk olduğunu, arama izni bulunmadığını ve evimi aramaları için herhangi bir hukuki sebep olmadığını kendilerine açıkça ifade ettim. Bu süreçte hiçbir şekilde mukavemet etmedim; yalnızca evimin aranması için herhangi bir gerekçe bulunmadığını ve bunun yasal olmadığını sözlü olarak dile getirdim. Buna rağmen memur Victor Cardoso, anayasal hakkım olan özel mülk dokunulmazlığını ve supervizor talebimi dikkate almamış, evime izinsiz girme yönünde baskı kurmuştur. Sadece yasal haklarımı kullanmam sebebiyle, uyumlu ve pasif olmama rağmen kelepçelenmiş bulunmaktayım. Herhangi bir mukavemet, kaçma veya engelleme davranışım olmadığı hâlde, olay sırasında görevli olan diğer bir memur mukavemet gerekçesiyle para cezası uygulanması yönünde görüş bildirmiş, ancak memur Victor Cardoso bu talebi reddederek, "APB dosyasını ben açacağım, tutuklansın" şeklinde ifadeler kullanmış ve bu doğrultuda mukavemet suçlamasıyla tutuklanarak hapse gönderilmem sağlanmıştır. Bu durum, olayın hukuki gerekliliklerden ziyade kişisel ve cezalandırıcı bir tutumla yürütüldüğünü açıkça göstermektedir. Tüm süreç boyunca ev kamera kayıtlarında da açıkça görüleceği üzere hiçbir şekilde direnme, mukavemet veya engelleme davranışında bulunmadım. Ellerimi kaldırarak araçtan indim, üzerim arandı ve herhangi bir suç unsuru tespit edilmedi. Aracımda ve evimde de herhangi bir yasa dışı bulgu bulunmamaktadır.
Memurlar evimde kimsenin kalmadığını açıkça görmüş, olay yerindeki herkesin üst araması yapılmış ve herhangi bir suç unsuru tespit edilmemiştir. Buna rağmen, evime girilmesini gerektirecek hiçbir olay veya hukuki sebep bulunmadığını ve supervizor talep ettiğimi belirtmeme rağmen, evime zorla girilerek arama yapılmış ve hiçbir mukavemet göstermememe karşın mukavemet suçlamasıyla tutuklanmış bulunmaktayım.

4. Kanıtlar
Kanıtları buraya ekleyiniz. Görseller tam ekran ve oynama içermemelidir.

5. Bildirim ve Onaylama
Personel şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına personeli hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.

Ben (Kade Renlow), doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.   

İmza: K.Renlow   
Tarih: 26.12.2025

Community Advisor
Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 18:11
Toplam Oynama: 36 gün, 17 saat

MISSION ROW HEADQUARTERS — LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
" to protect and to serve "

ONLINE İHBAR SİSTEMİ

Saygıdeğer vatandaşımız. Personelimiz veya kişi hakkındaki şikayetiniz yetkili mecralar tarafından incelendi ve değerlendirilme aşamasına alındı. Sürecin bundan sonraki kısmı, departmanın gizlilik politikaları gereği size herhangi bir geri bildirim sağlanmadan devam edecektir. Lütfen bu konu hakkında yetkili mecraları meşgul etmeyiniz.

Police Sergeant I      Robert Bradford

Los Santos Police Department