LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Uyuşturucunun Dezavantajı Olmaması ve Kullanmanın Fazla OP Olması

Başlatan KS41, 19 Aralık 2025, 23:00:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 31 Ocak 2026, 20:07
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: rJåttevårgfenrir - 21 Aralık 2025, 16:15:59Rolsel olarak dediğiniz gibi ortada mantıksız bir durum olsada, ortada illegal bireylerin aktif olarak kullandığı bir sistem var. Bu sistemi bu şekilde çevirmek bana kalırsa illegalin uyuşturucu kullanımını azaltmak, onaylı birliklerin satışlarının azalması, illegal bir bireyin kullanması için gerekçesi kalmaması gibi birçok yola çıkıyor bence.  :dislike: 
Konu başlığında yazan şu; Uyuşturucunun **Dezavantajı Olmaması** ve Kullanmanın Fazla OP Olması
Dezavantajlar getirilebilir, kesinlikle tüm avantajları kaldırılsın diye bir şey demedim.

Oyuncu
Sunucuda bulunan illegaller arasında en hızlı ticareti dönen araçlardan birisi uyuşturucu. Başka işlere, birimlere kıyasladığımızda zaten illegalin tek tük artısından biri. Her ne kadar sana illegali bitirmiyormuş gibi gelsede, ben böyle bir mantık gelmesi durumunda illegalin çökeceği düşüncesindeyim.

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 14:24
Toplam Oynama: 224 gün, 8 saat
Gücün bedeli olmalı, alınan bufflar oldukça etkiliyken buna göre yan etkiler de olmalı. Destek.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 11 Nisan 2026, 15:06
Toplam Oynama: 144 gün, 18 saat
Birlik: ***dem

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
her 1 saatte bir baş dönmesi geliyor daha ne olsun? dakka başı başımız mı dönsün anlamadım? Zaten büyük paralar veriyoruz, bağımlılıktan kurtulma da 15K kadar bir para şuanki hali bence gayet iyi