LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Yerlerin Yüklenmemesi HK.

Başlatan Anliyorum, 06 Aralık 2025, 19:32:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mapper
Kadın

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 16:26
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 30 Mayıs 2026, 00:08
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
https://hizliresim.com/du7die4

Selamlar öncelikle, sunucuda fotoğrafta gördüğünüz sorun uzun süredir mevcut ve bir çok sorunuda beraberinden getiriyor.

Bu sorun RageMP ve GTA5 Optimizasyon sorunundan kaynaklı sanırsam ve can sıkıcı RX 9060XT 16GB ekran kartı Ryzen 5 7500F işlemci 24GB Ram kullanmama rağmen bu sorunu bende yaşıyorum. Yani sırf yerler yüklenmiyor diye oyunumun kalitesinden olmak istemiyorum neden Texture Quality ayarını Very High'ta normalce oynayabilecekken Normal ayara çekeyim ki? Sadece görsel kaliteyi bozar bu.

En kısa sürede bunun hakkında çalışma yapılması lazım bence birazda sunucudan kaynaklı çünkü bu sorun nedense çözüldü dense bile çözülmüyor. Meslek yapanlar bu rotadan geçerken insanları eziyor araçlara çarpıyor sonrada Jaile mağruz kalıyorlar. Düzenleme yapılmalı.

Şöyle rage de böyle bir sıkıntı var ama sunucuda çok fazla donate araç olduğu için çok daha kolay nüksediyor. ayrıca labeller, karakterlerin elbiseleri ve gereksiz objelerde arttırıyor

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 14 Mart 2026, 22:31
Toplam Oynama: 759 gün, 13 saat
Birlik: ****** Inc
Rage kaynaklı bir sıkıntı bu. Çözümü malesef ki texture quality'yi düşürmek. Grafikler biraz pastel boyaya dönüyor ama başka çözümü yok.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat

Bağışçı
PC'yi yeniden başlatınca düzeliyor. (IT değilim)

Bağışçı
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 10:18
Toplam Oynama: 94 gün, 19 saat
Milletin ne biçim dertleri var ya, adam Texture Quality Very High'da oynayamıyorum diye isyan ediyor :laugh2:

Oyuncu
Rage MP optimizasyonu kötü, GTA V zaten çok iyi optimize değil (legacy sürümden bahsediyorum, enhanced hala RAGE MP için problemli), bir de sunucu tarafında donate araçların fazlalığı eklenince iyice sıkıntı çıkıyor. Ben 3070 Suprim X gibi güçlü bir kart kullanmama rağmen grafik ayarlarını very high'ta oynayamıyorum, oynamıyorum. Grafik ayarları en yüksekte olmasa bile 2013 yılında çıkmış bir oyun için normal ayarlar bile oldukça güzel diyebilirim, kendinize göre ayarlar yapabilirsiniz.