LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

LSSD - Araç Önerisi & Yeni Apoletler

Başlatan SPEX, 24 Kasım 2025, 12:54:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 26 Nisan 2026, 21:25
Toplam Oynama: 80 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Polis Departmanında hem patrol aracı olsun hem hız birimi araçları olsun vesaire Şerif Departmanına göre bir sürü fazladan aracı olmasından ötürü patrol kısmına bu aracın eklenmesinin çok hoş duracağını düşünüyorum. Sunucuda MARKED araç kullanımının artması hedefleniyorsa aynı aracın unmarked hali varken bunun eklenmemesi saçma olur. Vardiya araçlarının düzenli ve kaliteli bir hal alması için sunucudaki modlara doğrudan etkisi bulunan sunucu yönetiminin incelemesini istiyoruz, garajda aynı aracın birden fazla modu vesaire bulunuyor hem de hepsinin dışındaki kaplaması farklı olabiliyor bu da çorba bir görüntü oluşturuyor.

Alıntı yapılan: nevhac - 24 Kasım 2025, 14:16:21Bu ARGE'nin LSSD özele açılması oyuncuları buraya yönlendiriyor. Genel olarak legal departmanların araç modlarının gözden geçirilmesi, güncel halleriyle değiştirilmesi gerektiğinin fikrindeyim. Sunucuda kullanılan araç paketi 2021 yılından kalma, aynı modların güncellenmiş halleri ücretsiz şekilde yapımcılar tarafından paylaşılmış. Lore Friendly ve marka, logo yok. Araç değişikliliğin bir çok faydası olacağına eminim.

Sunucuda bulunan modellerin yenilenmiş halleri veya bahsettiğim lore friendly modeller

Alıntı yapılan: aistha - 24 Kasım 2025, 18:35:31şöyle bir olay da var, bazı pd araçlarında Obey & Survive yazmakta, bu tamamen GTA 5'e ait departman mottosu ve saçma. daha öncesinde yayınlanan LEO oluşumlarıyla alakalı güncellemelerde gerçekteki Koru ve Hizmet et mottosu vurgulandı.

bu motto vurgulandıysa, tamamen textureların yenilenmesi gerekmekte. bu haliyle epey ironik.

Apoletler HK: Sunucuda LSSD bünyesinde sadece sgt1 e kadar olan apoletler var, sunucuya eklenen lasd pack içerisinde doğal olarak eklenmemiş fakat departmanlar arası bir eşitlik olduğu için bu da sunucuya özgü şekilde eklenebilir. Bunların hepsini kendim yapmıştım eğer eklenebilecekse paylaşırım. (Sunucuda ekli olan apoletlerle renk vs olarak birebir aynı, sunucuda bulunan apoletlerin modu referans alınarak yapıldı)

Mod Linki: https://tr.gta5-mods.com/vehicles/lssd-bravado-buffalo-sx

Görüntüsü:

Trafik birimi için olan link: https://tr.gta5-mods.com/vehicles/sahp-declasse-alamo-2600ls-add-on-dls , https://tr.gta5-mods.com/vehicles/san-andreas-highway-patrol-sahp-add-on-lore-friendly

Marshall personelleri Trooper yazılı yelek giyiyorsa Şerif Departmanının da TSD personellerine HP kaplamalı araç opsiyonu sunulması kötü olmaz bence.

Görsel:

K9 için link: https://tr.gta5-mods.com/paintjobs/bravado-buffalo-sx-lssd-k9-replace-livery-ellycreative

Görsel:

Modlar Lore-friendly'dir. ARGEye sunulan modlar, eklenebilecekler olarak örnektir.

RP Quality Moderator
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 14:49
Toplam Oynama: 94 gün, 16 saat
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 00:44
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
LSSD ile alakalı konuların burada açılması doğru değil bence. LSSD içi AR-GE kanalına açmalısın.

Erkek

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 22:13
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat

Oyuncu
1-  :like:

2- TSD'de aktif olarak highway patrol yok ve highwayler için de kurulmasını gereksiz buluyorum highway'i kullananlar meslek yapan oyuncular, çok nadir sivil araçlar geçmekte. daha öncesinde de highway patrol aracı vardı fakat highway patrol olmamasından kaynaklı kaldırıldı.

3- K9 birimleri aktif değil, o yüzden pek gerekli olduğunu düşünmüyorum.

Oyuncu
destek

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 26 Nisan 2026, 21:25
Toplam Oynama: 80 gün, 17 saat
Alıntı yapılan: nevhac - 24 Kasım 2025, 14:16:21Bu ARGE'nin LSSD özele açılması oyuncuları buraya yönlendiriyor. Genel olarak legal departmanların araç modlarının gözden geçirilmesi, güncel halleriyle değiştirilmesi gerektiğinin fikrindeyim. Sunucuda kullanılan araç paketi 2021 yılından kalma, aynı modların güncellenmiş halleri ücretsiz şekilde yapımcılar tarafından paylaşılmış. Lore Friendly ve marka, logo yok. Araç değişikliliğin bir çok faydası olacağına eminim.
LSSD içerisinde bulunan araçların karmaşık hale gelmesi ve LSPD'ye olan yönüyle tutarsız olması açısından da bu yorumu destekliyorum tamamıyla sunucu yönetimi tarafından incelenmeli. Gerekiyorsa yazıldığı gibi tüm LEO için yapılabilir fakat polis tarafında böyle bir sorun görmedim, kaldı ki LSPD için daha fazla internet üzerinde mod bulunuyor(sunucuya eklenebilecek kriterlere sahip) bunlar yine eklenebilir eğer düşünülüyorsa.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat

Oyuncu

Lv.24

Kadın

Son Giriş: 23 Aralık 2025, 23:41
Toplam Oynama: 89 gün, 3 saat
destek, sd pd araclarina yeni alternatifler gelmesi lazım.