LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

🔥 Taksicilik mesleği hakkında fikirler...

Başlatan captainboard, 24 Kasım 2025, 04:56:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Selamlar,

Birkaç gündür taksicilik mesleğini aktif şekilde test ediyorum. Genel olarak çok keyifli ve rol yapmayı öne çıkaran bir iş olsa da müşteri sayısının şu an biraz az kaldığını fark ettim. Bu yüzden bu konuya ekleyip AR&GE bölümü üzerinden yönetime bildirebileceğimiz öneriler yapmamız gerekiyor. Genel olarak bu konudaki argeler çok kısıtlı gördüğüm kadarıyla

Yorumlarda hep beraber fikir üretirsek bu konuya mantıklı olanları ekleyeceğim bu sayede yönetim rahatça görebilir.

Realistliğe uygun, diğer mesleklerin dengesini bozmadan taksiciliği daha canlı ve tercih edilir hâle getirecek fikirlerinizi paylaşırsanız çok iyi olur.

Çekinmeden aşağıya öneriler yazarsak sunucunun daha iyi gelmesine katkıda bulunabiliriz.

evet

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Taksi için yapılabilecek her şey yapıldı artık bundan sonrası takdir ilahi

Partner
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 10:13
Toplam Oynama: 238 gün, 6 saat
Birlik: SANVISTA

Lv.39

Erkek

Son Giriş: 28 Mayıs 2026, 05:01
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Eskisi gibi chatte taksi bildirimleri eklenebilir ve bu bildirimler tog menüden açılıp/kapanabilir yapılabilir
/ara 333 "araç plakası" tarzı 

Oyuncu

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 14 Mart 2026, 22:31
Toplam Oynama: 759 gün, 13 saat
Birlik: ****** Inc
Taksi durağı işletme tiplerine eklenebilir. Ancak aktiflik zorunluluğu olmamalı. Çünkü durağı aktif edip müşteriye gidersek gelene kadar kapanma ihtimali var. Durağa bağlanan taksilerde de ekstra bonus ücret verebilir. Müşteriden 500 dolar kesiyorsa taksi durağı bonusu olarak 50 dolar daha verebilir gibi gibi.

Oyuncu
Fayda sağlayan arkadaşlara teşekkür ederim.