LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Kombin, Dövme fiyatları HK.

Başlatan Anliyorum, 21 Kasım 2025, 00:26:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mapper
Kadın

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 16:26
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 30 Mayıs 2026, 00:08
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Oyuna bu kadar emek harcayıp sonrasında böyle saçma bir olayla karşılaşmak kötü oldu detaylı ve güzel bir kombin yapıyorum kombin parası 3000 dolar çıkıyor. Bir kıyafet güncellesi geldi diyelim 10 kombin yaptık detaylıca 30k para vereceğiz leveli yüksek olan bir oyuncu. Cidden saçma bir sistem olmuş OOC bir durum olan levele göre kombin, dövme fiyatlarının artması cidden gerçek hayattakine benzer olmamış burada ama oyundaki hayatı zaten gerçek gibi yaşamak rol yapmak ve hiç gerçeğe uymayan bir sistem olmuş. Kesinlikle eskisi gibi olmalı.

Helper
Kadın

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 18:27
Toplam Oynama: 6 gün, 20 saat
Kombin ve Dövme Ücretlendirmesi Hakkında Görüş

Oyuna uzun süredir emek veren biri olarak, mevcut kombin ve dövme ücret sisteminin mantıksız bir noktaya geldiğini düşünüyorum. Detaylı bir kombin hazırlandığında tek bir kombin için 3000$ ödemek oldukça yüksek bir rakam. Yeni bir kıyafet güncellemesi geldiğinde 8–10 kombin hazırlayan oyuncular için bu ücret bir anda 20.000$ – 30.000$ seviyelerine çıkıyor. Leveli yüksek olan bir oyuncunun yalnızca daha çok vakit geçirdiği için daha fazla ücret ödemek zorunda kalması RP mantığıyla da, ekonomik gerçeklikle de uyuşmuyor.

Level tamamen OOC bir değer olmasına rağmen fiyatların level ile artması, gerçekçilik hedefleyen sistemin tamamen tersi bir etki yaratmasına sebep oluyor. Bu durum oyuncu motivasyonunu düşürüyor, karakter gelişimini sekteye uğratıyor ve kıyafet/dövme rolünü gereksiz derecede maliyetli hale getiriyor.

Mevcut fiyatlandırmanın eski düzene çekilmesi, level bazlı artışın kaldırılması ve tüm oyuncular için daha adil, gerçekçiliğe uygun sabit bir fiyatlandırmaya dönülmesi daha sağlıklı olacaktır.

Bu değişikliğin hem oyuncu deneyimine hem de RP kalitesine olumlu katkı sağlayacağı düşünülmektedir.

Oyuncu
Destekliyorum, bir diğer durum ise parasını ödediğimiz kıyafetin bizim olmaması sadece kombin yaparsak bir daha para ödemiyoruz ancak değişmesi lazım aynı kıyafete tekrar ve tekrar para ödüyoruz önceden göze batmıyordu şimdi fiyatı da epey yükseldi ve saçma geliyor kıyafet aynı kıyafet ama sürekli para ödeniyor aynı şeye, kıyafeti bir kere aldığımız zaman bir daha almayalım ve bizim olsun.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Alıntı yapılan: Exclusive - 21 Kasım 2025, 03:36:31Destekliyorum, bir diğer durum ise parasını ödediğimiz kıyafetin bizim olmaması sadece kombin yaparsak bir daha para ödemiyoruz ancak değişmesi lazım aynı kıyafete tekrar ve tekrar para ödüyoruz önceden göze batmıyordu şimdi fiyatı da epey yükseldi ve saçma geliyor kıyafet aynı kıyafet ama sürekli para ödeniyor aynı şeye, kıyafeti bir kere aldığımız zaman bir daha almayalım ve bizim olsun.
Bu mantıklı geldi, bir kere aldığımız kıyafete tekrardan para vermemeliyiz en azından o kıyafeti tekrardan oluşturduğumuz kombin içinde kullanacaksak.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Alıntı yapılan: Anliyorum - 21 Kasım 2025, 00:26:14Oyuna bu kadar emek harcayıp sonrasında böyle saçma bir olayla karşılaşmak kötü oldu detaylı ve güzel bir kombin yapıyorum kombin parası 3000 dolar çıkıyor. Bir kıyafet güncellesi geldi diyelim 10 kombin yaptık detaylıca 30k para vereceğiz leveli yüksek olan bir oyuncu. Cidden saçma bir sistem olmuş OOC bir durum olan levele göre kombin, dövme fiyatlarının artması cidden gerçek hayattakine benzer olmamış burada ama oyundaki hayatı zaten gerçek gibi yaşamak rol yapmak ve hiç gerçeğe uymayan bir sistem olmuş. Kesinlikle eskisi gibi olmalı.
Fakat konuyu forum önerilerine açmışsın normal ar-ge bölümüne açsan daha çok göz önüne çıkabilir.

Oyuncu
Alıntı yapılan: realvayden - 21 Kasım 2025, 00:30:23Kombin ve Dövme Ücretlendirmesi Hakkında Görüş

Oyuna uzun süredir emek veren biri olarak, mevcut kombin ve dövme ücret sisteminin mantıksız bir noktaya geldiğini düşünüyorum. Detaylı bir kombin hazırlandığında tek bir kombin için 3000$ ödemek oldukça yüksek bir rakam. Yeni bir kıyafet güncellemesi geldiğinde 8–10 kombin hazırlayan oyuncular için bu ücret bir anda 20.000$ – 30.000$ seviyelerine çıkıyor. Leveli yüksek olan bir oyuncunun yalnızca daha çok vakit geçirdiği için daha fazla ücret ödemek zorunda kalması RP mantığıyla da, ekonomik gerçeklikle de uyuşmuyor.

Level tamamen OOC bir değer olmasına rağmen fiyatların level ile artması, gerçekçilik hedefleyen sistemin tamamen tersi bir etki yaratmasına sebep oluyor. Bu durum oyuncu motivasyonunu düşürüyor, karakter gelişimini sekteye uğratıyor ve kıyafet/dövme rolünü gereksiz derecede maliyetli hale getiriyor.

Mevcut fiyatlandırmanın eski düzene çekilmesi, level bazlı artışın kaldırılması ve tüm oyuncular için daha adil, gerçekçiliğe uygun sabit bir fiyatlandırmaya dönülmesi daha sağlıklı olacaktır.

Bu değişikliğin hem oyuncu deneyimine hem de RP kalitesine olumlu katkı sağlayacağı düşünülmektedir.

Oyuncu
evet kesinlikle el atılmalı. daha dün bu güncellemenin varlığından habersiz farketmeden kombilere cebimdeki tüm parayı bayıldım.

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 14:24
Toplam Oynama: 224 gün, 8 saat
Destek, iki senedir burada oynuyor olmak bir ceza olmamalı.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 24 Ocak 2026, 13:24
Toplam Oynama: 0 gün, 5 saat
Birlik: ******** **ew
Elbette yeni oyunculara kolaylık sağlanmalı ama. Eski oynayan ve hala oynamaya devam eden oyunculara bu olayı yansıtıp bu kadar yüksek fiyatlandırma çok adil değil. Kesinlikle destekliyorum. VAKKO alışveriş sepeti gibi kıyafet alıyoruz.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 16 Nisan 2026, 12:32
Toplam Oynama: 14 gün, 16 saat
Erkek

Son Giriş: 03 Mayıs 2026, 22:32
Toplam Oynama: 59 gün, 3 saat