LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

$TRAY DOGS HUSTLERS

Başlatan kutsi, 17 Kasım 2025, 17:37:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RP Quality Moderator

RP Quality Moderator

RP Quality Moderator
Alıntı yapılan: LOS SANTOS NETWORK NEWS[LSNN] SON DAKİKA: Morningwood'da Silahlı Soygun! Yakalanan Genç: "Hepsini Ben Zorladım"

MORNINGWOOD — Dün gece şehrin lüks alışveriş bölgelerinden Morningwood'da yaşanan silahlı market soygunu, bölge sakinleri arasında tedirginlik yarattı.

Olay, Dorset Drive üzerindeki 24/7 açık bir markette gece 03:00 sularında meydana geldi. Güvenlik kamerası görüntülerine göre, kılık kıyafetlerinden bölge sakini olmadıkları anlaşılan, yüzleri maskeli üç genç markete girerek kasadaki nakit parayı gasp etti.

Polis baskını ve ara sokaklarda kovalamaca LSPD ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu, soygunu gerçekleştiren grup Morningwood'un arka sokaklarına doğru kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakalandı.

"Onları Bırakın, Zorlayan Benim" — Gözaltı işlemi sırasında dramatik anlar yaşandı. Yakalananlardan 19 yaşındaki Caleb Thorne, polis memurlarına teslim olurken diğer iki genci korumaya çalıştı. Olay yerindeki tanıkların ifadesine göre şüpheli, polis araçlarına bindirilirken; "Onların bir suçu yok, silah zoruyla ben getirdim. Korktular ama ben zorladım. Her şeyi ben planladım, sadece beni alın!" diyerek bağırdı.

Polis kaynakları, diğer iki gencin yaşlarının küçük olduğunu ve ifadelerinin ardından ailelerine teslim edilebileceğini belirtirken, suçu tek başına üstlenen Caleb Thorne'un tutuklanarak cezaevine gönderildiği; "Nitelikli Yağma", "Reşit Olmayanları Suça Teşvik" ve "Polise Mukavemet" suçlarından yargılanacağı bildirildi.

"Şehrin Diğer Tarafından Geliyorlar" — Morningwood sakinleri, son zamanlarda Hawick ve çevresinden gelen çete gruplarının bölgeyi hedef aldığını belirtiyor. Bir esnaf, "Bu çocuklar belli ki aç ve çaresiz. Buraya sadece para için gelmiyorlar, sanki bir öfkeyle saldırıyorlar. Dün gece o çocuğun arkadaşlarını kurtarmak için kendini feda etmesi, organize bir sadakatin göstergesi gibiydi" şeklinde konuştu.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 24 Nisan 2026, 19:50
Toplam Oynama: 0 gün, 19 saat
Birlik: ****TON
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 21:10
Toplam Oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 11:30
Toplam Oynama: 14 gün, 14 saat