LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Konu: Gözaltım Hakkında

Başlatan yusufkerem5455, 16 Kasım 2025, 20:48:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Alıntı yapılan: NuttyNuke - 16 Kasım 2025, 22:29:11Destekliyorum. Ticket id 58180 incelerseniz her şeyi anlarsınız tamamen rapor kasmak için ceza kesiyorlar.

yanlış bir ceza yazıldığını düşünüyorsan IC şikayet oluşturmalısın

LSPD
Erkek

Son Giriş: 03 Mayıs 2026, 14:42
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 29 Mart 2026, 00:02
Toplam Oynama: 66 gün, 4 saat

Lv.23

Erkek

Son Giriş: 19 Şubat 2026, 05:12
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: ********** *********ion

Oyuncu
Kazara cana kastlarada gözaltına girmememiz lazım herkesin bilgisayarı iyi olucak diye birşey yok çoğu kişide oyunda yerler ve araçlar yüklenmiyor bile ve yanlışıkla bir memura çarptığımızda direkt olarak kazara cana kasttan gözaltına atıyolar onlarda biraz insiyatif gösterebilir ama daha göstereni görmedim çoğu talep kasmak için işlem uyguluyor.

Argeyi destekliyorum.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat

Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 16:24
Toplam Oynama: 228 gün, 6 saat
Birlik: ULSA
Kadın

Son Giriş: 21 Nisan 2026, 20:01
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat

Lv.29

Erkek

Son Giriş: 17 Nisan 2026, 22:06
Toplam Oynama: 2 gün, 4 saat

Lv.29

Kadın

Son Giriş: 17 Nisan 2026, 10:19
Toplam Oynama: 0 gün, 6 saat
Destek ufak bir kaza yüzünden günlerce kişiyi bekletmek ve tamamen legal karakter oynayan bir kişinin siciline memurun canına kast gibi bir sicilin etkilenmesi saçma

Oyuncu
Alıntı yapılan: dntime - 16 Kasım 2025, 21:10:19Bazen bir rol yapma evreni, tıpkı gerçek hayat gibi, kendi içinde görünmez duvarlarla örülür. Bu duvarlar her zaman oyuncunun iradesinden doğmaz; kimi zaman sistemlerin aksaması, kodun gölgesinde kalan bir hata, yüklenmeyen bir zemin parçası ya da senkronizasyonun tek bir anlık kırılması bile bir karakterin kaderini geri dönülmez biçimde değiştirebilir. Oyun dünyasıyla oyuncu arasındaki bu ince çizgi, aslında tüm RP deneyiminin temelidir: Görünen dünya ile görülmeyen mekaniklerin uyumu.
Ne var ki bu uyum bozulduğunda, ortaya çıkan sonuç bir "oyuncu hatası" değil, düzen ile kaos arasındaki dengesizliğin yansımasıdır. Bir karakter arabasını sürerken haritanın yüklenmemesi, oyuncunun seçimi değildir; oyunun kendi varlığı içinde ürettiği bir yanılsamadır. Bu nedenle, oluşan sonuçlara oyuncuyu sorumlu tutmak, tıpkı sis bastığında yolunu kaybeden bir denizciyi pusula bozuk diye yargılamak gibidir.
Roleplay, oyuncuların iradesiyle inşa edilen bir hikâye değildir sadece; aynı zamanda sistemin adaletiyle korunması gereken bir düzendir. Adaletin olmadığı bir yerde hikâye özgürce akamaz. Gözaltı süresinin belirsizliği de tam olarak bu adalet boşluğunun bir yansımasıdır. Belirsizlik, insan zihninin en eski düşmanıdır; zamanı ölçemediğin anda plan bozulur, akış kesilir, karakter donuklaşır. Oyuncu bekler, oyunun ruhu bekler, hatta RP'nin kendisi bile geride kalır.
Bir karakterin özgürlüğü ile bir sistemin tutarlılığı arasında ince bir çizgi vardır. Bu çizginin kaybolduğu yerde oyuncu oyundan değil, sistemden uzaklaşır. 5 Ekim'de açılan ArGe'nin geri dönüşsüz kalması, bu çizginin oyuncu gözünde bulanıklaşmasına sebep olmuştur. Çünkü cevap verilmemiş her sorun, çözülmemiş bir düğüm gibi hem oyunun akışını hem de oyuncunun güvenini içten içe kemirir. VE BENDE BU ARGEYİ DESTEKLİYORUM!!

Bu yazı oldukça güzel açıklamış durumu. Destekliyorum  :like:

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 28 Ocak 2026, 22:47
Toplam Oynama: 27 gün, 3 saat

Lv.18

Kadın

Son Giriş: 29 Ocak 2026, 21:39
Toplam Oynama: 28 gün, 19 saat