LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Avcılık Hakkında

Başlatan Exclusive, 08 Kasım 2025, 05:00:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Avcılığın düzenlenmesi gerekiyor altına offroad ve suv araç alan dağ bayır demeden uça uça hayvan bulmaya çalışıyor gidip şikayet edin diyeceksiniz hangi birini şikayet edeceksin ki? Adam uçuyor zaten göremiyorsun bile kim olduğunu resmen yarış var çünkü hayvan çok az geliyor 3 saatte bir geliyor ve bunun düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Neredeyse çoğu hayvan yol üstünde spawn oluyor hayvanların yoldan bağımsız geniş alanlarda spawn olması ve araçlarla bu alanlara girilmesi yasak olması lazım aracı yola bırakıp yaya şekilde avlanılmalı zaten sunucuda neredeyse çoğu meslek araçla yapılıyor burda da olmasın bir zahmet, bana kalırsa av bölgesine hiç sokulmasın bile ancak ağırlık problemi var bunun için dediğim gibi araçlar yola park edilip yaya şekilde avlanılmalı yol dışına araçla çıkılmamalı avcının çantası dolduğunda ise tekrar aracına gelip üstünü boşaltabilir bunu ihlal edecek kişilere karşı ise caydırıcı önlemler alınabilir.

Bir diğer konu ise sunucuda gerçekten çok az hayvan var ve geldiği zamanda ise yarış oluyor bu non rp sürüşlerin temel sebebi de bu aslında. 3 saatte bir spawn olan hayvanların spawn süresi azalması, hayvanların da artması ve avcılık yapılan alanın genişlemesi gerek mümkünse uygun yer varsa şehrin farklı bölgelerinde de avcılık yapılması görüşündeyim bu alanlar arttırılmalı gerekirse hayvansal ürünlerin fiyatı düşsün denge böyle sağlansın fiyatın düşmesinden kastım tavşan tavuk gibi değil hatta onlar kaldırılmalı ya da fiyatları makul bir seviyeye çıkmalı boşa spawn oluyorlar buradaki amaç çok para kazanmak değil avcılık yapmak isteyen kişilerin av bulabilmesi yine kazancı sunucu içerisinde makul bir seviyeye çekilmeli tabi, boşa kürek çekmeyi kimse istemez çalışan yine çalıştığı kadar emeğini alsın, ruhsatlı silah alıp bu sebeplerden dolayı avcılık yapamayan arkadaşlar da vardır.

Mapper
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 154 gün, 8 saat
Kadın

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 16:37
Toplam Oynama: 28 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat

ULSA
karakterim komando değil ki dağ bayır tırmansın, tepedeki hayvanları nasıl almayı planlıyorsun acaba

Oyuncu
Alıntı yapılan: lwkey - 08 Kasım 2025, 22:45:02karakterim komando değil ki dağ bayır tırmansın, tepedeki hayvanları nasıl almayı planlıyorsun acaba

Tepede hayvan varsa bunun çözümü altındaki arabayı non rp şekilde kullanmak değil. Bende bunun düzelmesi için arge açtım zaten geniş alanlarda spawn olsun diyorum tepede o kadar da çok hayvan göremedim bu arada, genelde gördüğüm yol üstünde oluyor hep. Eğer avcılık yapıyorsan sende biliyorsundur ve görüyorsundur  o hayvanı almak için her türlü gerçek dışı faaliyetlerde bulunuyorlar tepeden gelip yolda önüme atlayan var hayvanı kapmak için bunun sebeplerini de izah ettim çözüm bulunması gerek buna.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 01 Mart 2026, 22:29
Toplam Oynama: 1 gün, 0 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 07 Mart 2026, 03:07
Toplam Oynama: 277 gün, 20 saat

Lv.35

Erkek