LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Future Haber

Başlatan Monoculus, 05 Kasım 2025, 00:03:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Game Moderator

Lv.25

Erkek

Son Giriş: 22 Temmuz 2026, 02:48
Toplam Oynama: 95 gün, 0 saat
Birlik: Rhein Syndikat

Anasayfa | Haberler |  Ekibimiz | Hakkımızda | İletişim

Tarih: 04/06/2026
Yazar: Logan Hunt
Fotoğraf:Logan Hunt

SOKAĞIN NABZI LOS SANTOS'TA ATIYOR

Şehrin en hareketli ve kültürel merkezlerinden biri olan Vinewood meydanı, bugün oldukça ilginç anlara sahne oldu. Bölgedeki gelişmeleri, artan asayiş olaylarını ve şehir hayatını halka sormak üzere sokağa inen genç muhabir, mikrofonunu vatandaşlara uzattı.

Copyright © 2025 Future News. Tüm hakları saklıdır.

Game Moderator

Lv.25

Erkek

Anasayfa | Haberler | Ekibimiz | Hakkımızda | İletişim

Tarih: 08/12/2025 
Fotoğraf: Logan Hunt

Polis Ekipleri Şehir Merkezinde Operasyon Düzenledi

Toplum güvenliğinin her geçen yıl daha da kritik hâle geldiği günümüzde, gelişmiş kamera ve analiz teknolojileriyle öne çıkan SanFieven Güvenlik Sistemleri, yalnızca suçun tespit edilmesinde değil, aynı zamanda suçun önlenmesinde de önemli görevler üstleniyor.
Geçtiğimiz günlerde yaşanan küçük çaplı bir hırsızlık girişimi ise SanFieven'in bu rolünü bir kez daha açıkça ortaya koydu.
Del Perro'da kurulu sistemi üzerinde yapılan inceleme sonucu olayın ayrıntıları ortaya çıkarıldı ve olayın büyümesini engelleyen isim tespit edildi: bölgenin dikkatli ve duyarlı vatandaşı Tyrone Arkwood.

🔸 Soru: Olayı nasıl fark ettiniz?
Tyrone Arkwood: Gece saatleriydi, sokakta tanımadığım birinin kapıları kontrol ettiğini gördüm. Başta tereddüt ettim ama davranışları normal değildi. Bir an bile durmadım, 'biri durdurmazsa daha kötü şeyler olabilir' diye düşündüm ve hemen müdahale ettim.

🔸 Soru: Korktunuz mu? Yoksa adrenalin mi ağır bastı?
Tyrone Arkwood: Korku tabii ki vardı, ama mahallemde böyle bir şey yaşanmasına sessiz kalamazdım. O an adrenalin devreye girdi diyebilirim. Belki ben durdurmasam daha büyük zararlara yol açılacaktı.

🔸 Soru: Olayın SanFieven sistemleri tarafından kaydedildiğini öğrendiğinizde ne hissettiniz?
Tyrone Arkwood: Bu beni oldukça rahatlattı. Görüntülerin olması hem benim hem de mahallemiz adına büyük güven. Olayın kayıt altına alınmış olması sürecin hızlı ilerlemesini sağladı. SanFieven'e teşekkür etmek lazım.

Copyright © 2026 Future News. Tüm hakları saklıdır.

Senior Admin

BİRLİK GÖREVİ

Future Haber ekibi, LSPD ve SD personelleriyle sokaklarda son durum ve güvenlik gelişmeleri hakkında röportaj yapacak, elde edilen bilgileri derleyerek kamuoyuna güncel ve tarafsız bir haber olarak sunacaktır.

72 saat süreniz mevcut iyi roller.

Game Moderator

Lv.25

Erkek

Tarih: 15.16.2026

Şüpheli Takip Sonrası Yakalandı

Los Santos'ta polis ekiplerinin dikkati sayesinde aranan bir suçlu yakalandı. Edinilen bilgilere göre devriye sırasında şüpheli hareketler sergileyen bir şahıs ekiplerin takibine takıldı. Kısa süreli takip sonrası kaçmaya çalışan zanlı, ara sokakta yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan üst aramasında suçla bağlantılı bazı materyaller ele geçirilirken, olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı olayın ardından şüpheli, işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.

Game Moderator

Lv.25

Erkek

Anasayfa | Haberler | Ekibimiz | Hakkımızda | İletişim

Tarih: 18.06.2026
Fotoğraf: Logan Hunt

Polis Ekipleri Şehir Merkezinde Operasyon Düzenledi

Şehir merkezindeki çok katlı bir otopark girişinde polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, bir kişi gözaltına alındı. Görüntülerde, polis üniformalı iki görevlinin kelepçelenmiş bir şahsı duvar kenarında kontrol ettiği görülüyor. Olayın birinci aşaması tamamlanırken üçüncü bir polis memurunun bölgeye yaklaştığı dikkat çekiyor.

Yetkililerden alınan bilgilere göre şahsın, çevrede devriye atan ekiplerin şüpheli hareketlerini fark etmesi üzerine durdurulduğu öğrenildi. Soruşturmanın devam ettiği, gözaltına alınan kişinin ifadesinin alınmak üzere karakola götürüleceği belirtildi.

Olayla ilgili resmi açıklamanın yapılması beklenirken güvenlik kameralarının bulunduğu alanda gerçekleştirilen müdahalenin, bölge güvenliğinin sağlanması adına sürdürülen denetim çalışmalarının bir parçası olduğu ifade edildi.

[/color][/size][/font]

Bölüm Moderatörü
Erkek

Son Giriş: 21 Temmuz 2026, 22:53
Toplam Oynama: 8 gün, 20 saat
Birlik: *** ***** ****** ***ter

Lv.39

Erkek

Son Giriş: 19 Temmuz 2026, 00:43
Toplam Oynama: 6 gün, 0 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Temmuz 2026, 23:41
Toplam Oynama: 21 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)

Lv.39

Erkek

Son Giriş: 08 Haziran 2026, 00:09
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
BİRLİK GÖREVİ

Şehirdeki tıbbi müdahale süreçlerinin ve sağlık hizmetlerinin işleyişini incelemek adına LSFMD personeli ile sahaya inin. Acil vakalara gidiş süreleri, karşılaşılan zorluklar ve ilk yardım prosedürlerinin uygulanması üzerine bir 'Sağlık Hattı' dosyası hazırlayın. Ekiplerle birlikte devriye atarak olay yerindeki müdahaleleri görüntüleyin ve sağlık çalışanlarının zorlu çalışma koşullarını kamuoyuna tarafsız bir dille aktarın.

Görevi tamamlamak için 72 saatiniz bulunmaktadır.

Game Moderator

Lv.25

Erkek

Tarih: 21/05/2026

Vinewood'da Gece Yarısı Sıkı Trafik Kontrolü

Vinewood Bulvarı üzerinde kurulan kontrol noktasında, çok sayıda polis aracı ve güvenlik bariyeri dikkat çekti. Ekipler, durdurulan araçlarda rutin kontroller yaparak sürücülerin evraklarını inceledi ve şüpheli durumdaki kişilere yönelik üst aramaları gerçekleştirdi. Yoğun şehir ışıkları altında gerçekleşen operasyonda, polislerin titizliği ve cürümle mücadeledeki kararlılığı gözlerden kaçmadı.

Bölüm Moderatörü
Erkek

Son Giriş: 21 Temmuz 2026, 22:53
Toplam Oynama: 8 gün, 20 saat
Birlik: *** ***** ****** ***ter

Lv.39

Erkek

Son Giriş: 19 Temmuz 2026, 00:43
Toplam Oynama: 6 gün, 0 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Temmuz 2026, 23:41
Toplam Oynama: 21 gün, 1 saat

Lv.39

Erkek

Son Giriş: 08 Haziran 2026, 00:09
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
BİRLİK GÖREVİ

Los Santos'un bilinen bölgesi olan Vinewood Hills üzerinde artan gasp ve ev soygunu ihbarlarının artması, bu bölgede yaşayan insanların rahatsızlık yaşadığı söylentileri gün ve gün artmakta. Halk bundan epey bir şikayetçi, bu konuda bilgi edinip, haber yapın.

Game Moderator

Lv.25

Erkek

Tarih: 24/06/2026

Gece Yarısı Sokakta Silahlı Saldırı

Gece saatlerinde şehir merkezindeki bir kafenin önünde meydana gelen silahlı saldırı paniğe neden oldu. Görgü tanıklarının ifadelerine göre henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından açılan ateş sonucu sokakta bulunan birden fazla kişi yere yığıldı. Olayın ardından çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Forum Moderator
Erkek

Son Giriş: 17 Temmuz 2026, 23:36
Toplam Oynama: 214 gün, 15 saat
Erkek

Son Giriş: 22 Temmuz 2026, 18:03
Toplam Oynama: 12 gün, 11 saat
Erkek

Son Giriş: 22 Temmuz 2026, 01:19
Toplam Oynama: 66 gün, 11 saat
BİRLİK GÖREVİ

Los Santos'un bilinen bölgesi olan Vinewood Hills üzerinde artan gasp ve ev soygunu ihbarlarının artması, bu bölgede yaşayan insanların rahatsızlık yaşadığı söylentileri gün ve gün artmakta. Halk bundan epey bir şikayetçi, bu konuda bilgi edinip, haber yapın.