LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

HSW Geliştirmeleri hk.

Başlatan FireShine, 26 Ekim 2025, 22:35:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VIP+
Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 12:33
Toplam Oynama: 145 gün, 8 saat
Yine FireShine, yine araçlarla alakalı bir ARGE.

Teknik açıdan getirilmesinin mümkünatı hakkında tereddüt etsem de sunucuya çeşitli açılardan çeşitlilik ve içerik katacağını düşündüğüm için GTA Online'dan alışık olduğumuz HSW geliştirmelerinin sunucuya eklenmesini destekliyorum.

HSW geliştirmeleri nedir? GTA 5'te Enchanced sürümüyle PC'ye gelen bir takım araç geliştirmeleridir. Az sayıdaki birkaç aracın (Son hatırladığım kadarıyla 25-26) hızını önemli ölçüde arttıran bir geliştirmedir. Epey pahalı olduğu gibi yalnızca spesifik araçlara uygulanabilmesiyle dozajı yerinde, GTA 5'e tad kattığını düşündüğüm bir içeriktir.

Neden tereddüt ediyorum? Çünkü bu içerik yalnızca Enchanced sürümüyle sınırlı, Legacy ile GTA Online oynadığınız takdirde bu içeriğe erişiminiz olmuyor. Hem Enchanced hem Legacy destekleyen Rage:MP için de mümkünatını bu yüzden sorguluyorum. Enchanced desteği bu içeriğin sunucuya aktarılmasını sağlayabilir, Legacy'de oynayanlar da bu içeriğe erişebilir diye ümit ediyorum.

Katkısı ne, neden gelmeli? Katkısı, özellikle yarışlarla ilgilenen karakterler için alternatif sunması. Güncel haliyle büyük çoğunluk Premium araç kullanmakta, Vanilla araç kullanan karakterlerin de bu araçlarla baş etme olasılığı düşük. Spesifik rotalar ve spesifik araçlarla belki.

HSW desteği olan araçlar büyük oranda sunucuda pek de popüler olmayan araçlar. Bu da bu geliştirmeyle bu araçları kullanan kişilerin CTRL-V BMW kasalarından farklı olarak daha niş ve özgün olmalarının yanında performans ile de öne çıkmalarını sağlar.

Nasıl gelmeli? Bana kalırsa, bu geliştirme yalnızca Onaylı Yarış Birlikleri'ne gelmeli. Yarış odaklı bir geliştirme olduğu için hem tutarlı olur, hem de bu birliklerin "Neon" özelliği dışında bir işleve sahip olması sağlanır.

AR-GE bu kadar. Sağlıklı günler, keyifli forumlar.

DINKA

Lv.27

Kadın

Son Giriş: 28 Mayıs 2026, 00:44
Toplam Oynama: 24 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
+1 Gelmesi mantıklı olur.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 03:16
Toplam Oynama: 139 gün, 3 saat

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 14 Mart 2026, 22:31
Toplam Oynama: 759 gün, 13 saat
Birlik: ****** Inc
İnsanlar arasında adaletsizlik yaratacaktır. Gelmemesi taraftarıyım. Ha eğer iki sürüme de gelecekse gelmeli. Ama desteklemeyecekse kesinlikle gelmesin.

VIP+
Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 12:33
Toplam Oynama: 145 gün, 8 saat
Alıntı yapılan: MacbetH - 27 Ekim 2025, 16:18:31İnsanlar arasında adaletsizlik yaratacaktır. Gelmemesi taraftarıyım. Ha eğer iki sürüme de gelecekse gelmeli. Ama desteklemeyecekse kesinlikle gelmesin.

Umudumuz mümkünatı halinde iki sürüm için de gelmesi yönünde

Tester
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:56
Toplam Oynama: 70 gün, 8 saat

Oyuncu
bence gerek yok, ayrıca üstte de legacy - enhanched arası bir adaletsizlik oluşturabileceğinden bahsedilmiş. konu hakkında bilgim pek yok açıkçası ama sürümler arası böyle bir fark ortaya çıkacaksa kesinlikle gelmemeli.