LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Avcılık Arge

Başlatan Ariesz, 21 Ekim 2025, 23:19:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 11 Nisan 2026, 15:06
Toplam Oynama: 144 gün, 18 saat
Birlik: ***dem
Avcılık hakkında çoğumuz bilgi sahibiyiz, istatistiklere bakacak olursak genel olarak avlanmada sadece bazı hayvanlar tercih ediliyor. Tilki tavşan ve tavuk neredeyse hiç işe yaramıyor sıkılan mermi daha pahalı. Tilki normal hayatta değerli bir hayvan derisi çok kullanılan bir hayvan fakat burada bir işe yaramıyor insanların çoğu es geçiyor.

fikrim bu hayvanların değerinin yükseltilmesi ve azaltılması yönündedir.

bkz:

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Olabilir, tavuk ve tavşan direkt kaldırıladabilir.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 03:16
Toplam Oynama: 139 gün, 3 saat

Oyuncu
Destekliyorum, belirttiğin nedenlerden dolayı kimse tilki, tavşan ve tavuk avlamıyor.

Bir de kendi deneyimlerimden yola çıkarak gördüğüm bazı saçmalıklardan bahsedeyim: Geyik, domuz, ve inek üçlüsünün yaklaşık yüzer adet olduğu sırada ormana bakmıştım belki daha fazlaydı, 1 saat dolaştım yeşil alanları hep aynı yerde gezmedim tabi ki, neredeyse yok denecek kadar az hayvan gördüm 1 saatin sonunda daha hala hayvan vardı ama hiç göremedim saçma bir şekilde yolda daha çok hayvan görüyorum genelde, bir diğeri ise animalinfo komutunu kullandığımda yakınınızda 90 hayvan mevcut diyor ama hiçbir yerde gözükmüyor hayvan, bir iki adım ilerliyorum bu sefer 70 oluyor az bir şey daha ilerliyorum 50 oluyor git gide düşüyor bazen artıyor ama neye göre çözemedim zaten hayvan yok etrafımda yani doğruyu göstermiyor bozuk gibi bir şey, bilerek yapılmış da olabilir, aslında bunun yerine satın alabileceğimiz doğruyu gösteren bir alet getirilirse makul olur, tüm bunlar düzeltilirse daha iyi olacaktır.

Avcılık sistemi herkes tarafından tercih edilebilen ve gerçekten işe yarayan bir meslek haline getirilmeli. Meslek tamamen boşlanmış durumda şuan. Belli sınırlar içerisinde avcılık bölgesinde olup olmadığımızı bile tam anlamıyla anlayamıyoruz, sınırları oyuncuların anlayacağı şekilde haritada görülebilmeli ve işe yaramayan hayvan kalmamalı herkes her hayvanı avlayabilmek için can atmalı. Bu konuda yönetimin fiyatları güncellemesi gerekiyor. Zaten nakit para karşılığı satılamıyor. İnsanlar iyi para kazanabilmeli bu mesleğe gerçekten yönelim çok azaldı ilk başta hevesle başlamıştık ama artık heves kalmadı bu nedenler yüzünden.
Sunucuya yeni güncellemeler getirmek yerine varolan güncellemelerin kusursuz hale getirilmesi gerekiyor. Sunucu server sahibinin genellikle para kazanması üzerine fiyatlar artıp duruyor ama sorunlar çözülmüyor. Demokratik bir sunucu olduğumuzu düşünüyor ve bu sunucunun artık yönetimin para kazanmasından ziyade oyuncuları tatmin etme aşamasına geçmesini diliyorum. Çünkü bu şekilde giderse gerçekten sonumuzun yaklaştığını düşünmeye başladım. Artık insanlar akıllanıyor ve piyasanın durumuna belli. Bu şekilde ilerlememiz doğru değil sonuçta insanlar stres atmak için oyun oynuyor stres yaşamak için değil. :)

ULSA
Zaten inek-geyik türünü yenilendiği gibi gelip tanrının onlara bahşettiği efsanevi güçler ile hemen bulup gidiyorlar, önce buna bir çözüm bulmalıyız bence.

Oyuncu
hile ile pahalı olanları vuruyorlar geriye tavuk falan kalıyor onun önüne geçmeleri lazım

ULSA
Alıntı yapılan: qu1et - 23 Ekim 2025, 17:28:03hile ile pahalı olanları vuruyorlar geriye tavuk falan kalıyor onun önüne geçmeleri lazım
annem biraz kozalak ve meyve toplamamızı istedi

VIP+
Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 01:10
Toplam Oynama: 342 gün, 17 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 00:49
Toplam Oynama: 16 gün, 16 saat
Erkek

Son Giriş: 21 Mart 2026, 22:01
Toplam Oynama: 0 gün, 21 saat

RP Quality Moderator
Destekliyorum

Tavuk ve tavşan direk kaldırılabilir, söylediğiniz gibi tilki için bir fiyat artışı getirmek avcılar için bir velinimettir.