LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

F3 şirket birliği geliştirme

Başlatan marti, 21 Ekim 2025, 11:58:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
kasaya koyduğumuz paraların çalışanlara otomatik olarak PD/Md/SD ve devlet oluşumlarındaki gibi otomatik ödenmesini istiyoruz. Kişiler oyunda olmuyor veya çoğu zaman denk gelemiyoruz, kişiler şirkette bulduğunu ve aktif olarak çalıştığı saat/gün/hafta ve ay gibi ayarlanabilir fonksiyonu ile oto ödemesi olsun.

ÖRNEK: Rank1 rank2 rank3 çalışanlar var, rank3 çalışan en kıdemli, ona her saatin sonunda 200 dolar kasadan oto ödeme alacak şekilde ayarlama yapmak istiyorum, Rank2 ye ise her günün sonunda 500 dolar, rank1 yeni personele ise her hafta başında ayarladığım günde bir mesela 1000$ almasını istiyorum. ikramiye sistemide eklenirse mesela süper olur. Mesela şirketin iş yeri o gün iyi bir kaar yaptı veya hafta içinde devletten en aktif mekanlar listesine girmiş ve devletten ödül almış iş yeri kendi çalışanlarına (şirket F3'ünde) herkese örnek veriyorum 10.000$ ikramiye verebilmeli(herkese İkramiye ver-{miktar}). Sunucu legal ağırlıklı ancak etkileşim bu konuda kısıtlı. Bunun olmasını çoğu kişi istiyor

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek