LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Tohum Ekim Alanı, Arazi İşgali İle İlgili Yasa Eklenmesi

Başlatan rJåttevårgfenrir, 17 Ekim 2025, 02:37:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: rinyata - 17 Ekim 2025, 08:07:14Ev veya iş yeri aldığınızda sadece o yeri satın alıyorsunuz.

Eğer çiftçilik için bu tarz bir ilerleme sürdürülecek ise, ekim sağlayabilmeleri adına arsa kiralama süreci getirilebilir. Buna da elbette ki GOV bakmalıdır, esenlikler.
Çiftçilikte o öyle işlemiyor dostum depomun önündeki tarla bana aittir zaten eğer hemen orada farklı bir yapıya interior açtırmaya bile çalışsan adminler çevrede aktif interior var red diyip kapatıyorlar.

Oyuncu
Katılıyorum, ayrıca birisi arazinize ekim yapıyorsa gidip dava açmalısınız diyorlar kamera takıyorsun ama işyerine veya eve gireni kayıt altına alıyor bir işe yaramıyor, sadece orada emote atmadan görüntü yakalamanı sağlıyor, senin gidip ekeni görmen lazım ve dava açman lazım yani kısacası korkuluk gibi arazide sürekli bekleyeceksin  mantıken birisi sizin arazinize tohum ekerse gidip onu sökersiniz ama davaya bağlanıyor iş, dava sonuçlanana kadar zaten o eken kişi tohumunu hasat edip kayboluyor bu isteğe bağlı kalmalı, birisine tohum sökme yetkisi verilmesi de çok mantıksız bir şey olur ticket açtığımızda bize ait araziye ekim yapan kişinin tohumunun kaldırılması daha makul olacaktır bunun yapıldığını gördüm ama yine de kesin bir kural yok her yetkili farklı bir şey söylüyor bu netleştirilmeli ve isteyen dava da açabilmeli.

ULSA
Erkek

Son Giriş: 12 Mayıs 2026, 17:05
Toplam Oynama: 29 gün, 21 saat

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 18 Mart 2026, 18:33
Toplam Oynama: 70 gün, 18 saat
Özel mülke yapılan hatalı ekimlerde, para vererek tarla alan oyuncuların daha sağlıklı şekilde korunması gerekiyor. Ya bu işin cezaları ciddi şekilde artacak, CCTV varsa dava açması için gerekli bilgiler sağlanacak. Ya da doğrudan tamamı için ticket ile yetkililerin olabildiğince en hızlı ve uygun sürede ekinleri silmesi gerekecek.

Sözde cana kast ettiğim iddia edilen dava bile bu kadar uzun süre beklerken ve hâlâ sonuç almamışken böyle basit olayların daha uzun sürdüğünü tahmin ediyorum. Özel mülkü ihlal eden insanlar bu sürelerde alacağını alır, olan yine kurallara uyana olur.

Onun dışında insanları etkileyecek yerlere ve saçma yerlere ekim yapmak yasak diye biliyorum. Ve bahsettiğiniz kiralama sistemi gelirse hiç mantıklı olacağını düşünüyorum. Gerekli gereksiz her şey oyunculara, yetkililere bırakılıyor ve sonuçları ortada. Her konuda bekleye bekleye bir hâl olduk.

Oyuncu

Lv.23

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 17:55
Toplam Oynama: 36 gün, 7 saat

Lv.23

Kadın

Son Giriş: 14 Mayıs 2026, 20:35
Toplam Oynama: 2 gün, 7 saat
Erkek

Son Giriş: 13 Mayıs 2026, 22:36
Toplam Oynama: 1 gün, 4 saat

Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 03:31
Alıntı yapılan: yeterli - 17 Ekim 2025, 15:19:26Özel mülke yapılan hatalı ekimlerde, para vererek tarla alan oyuncuların daha sağlıklı şekilde korunması gerekiyor. Ya bu işin cezaları ciddi şekilde artacak, CCTV varsa dava açması için gerekli bilgiler sağlanacak. Ya da doğrudan tamamı için ticket ile yetkililerin olabildiğince en hızlı ve uygun sürede ekinleri silmesi gerekecek.

Sözde cana kast ettiğim iddia edilen dava bile bu kadar uzun süre beklerken ve hâlâ sonuç almamışken böyle basit olayların daha uzun sürdüğünü tahmin ediyorum. Özel mülkü ihlal eden insanlar bu sürelerde alacağını alır, olan yine kurallara uyana olur.

Onun dışında insanları etkileyecek yerlere ve saçma yerlere ekim yapmak yasak diye biliyorum. Ve bahsettiğiniz kiralama sistemi gelirse hiç mantıklı olacağını düşünüyorum. Gerekli gereksiz her şey oyunculara, yetkililere bırakılıyor ve sonuçları ortada. Her konuda bekleye bekleye bir hâl olduk.

Bu çıkarımı sadece özel mülkler adına da yapmamak lazım bence. Çünkü dediğim gibi, konunun asıl olayı kişilerin bir mekan alma zahmetine bile girmeme veya mekan alamamasının üzerine gidip devletin arazisine kafasına göre ekim yapması. Bu mantıksız, bu çiftlik alıp bunu belli bir kılıfa uydurmaya çalışan insanlara da haksızlık. Hera elbette argeyi onaylarsa sistemi daha mantıklı bir şekilde sunucuya entegre edebilir. Ancak sistemin şu anki halini, yasa ve yönetimi bakımından yetersiz buluyorum.