LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Sunucu Politikaları ve Genel Oyun Kuralları, Araçla ezilme HK.- Probation

Başlatan INTERPOL, 16 Ekim 2025, 03:33:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 28 Ekim 2025, 17:06
Toplam Oynama: 53 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 25 Ağustos 2024, 22:02
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
• Araçla Ezilme: Bir kişi sizi bilerek araçla eziyor ve bunu tekrarlıyorsa kişiye ateş açabilirsiniz. Bir kere çarptı veya ezdi diye ateş açamazsınız, bunu sürekli yapması ve sizin canınıza kast etmesi gerekiyor.

Yukarıda gördüğünüz politika sunucu içerisinde aktif olarak işliyor. Fakat şöyle bir fikrim var, bildindiği gibi her konuda kayıt alınması öneriliyor, kayıtsız şikayet bile açılmıyor savunma yapılmıyor. Araçla ezilme durumunun tekrarlanması değil de, kasten bir kere ezilmekten sonra kişiye  sıkabilme hakkımızın olması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta artık SA:MP oynamıyoruz, kısa süreli ve tek yönlü animasyona girip hemen ayağa kalkmıyoruz. Ragdoll muhabbeti olduğu için daha biz ayağa kalkmadan tekrar ezebiliyor. Zırh ve can zaten afedersiniz osursalar gidiyor. Biz ayağa kalktık ettik üstüne silahı çektik animasyonunu bekledik diyene kadar adam bizi haşat eder zaten. Hele ortamda arkadaşları varsa zaten devamını söylemiyorum bile. Dediğim gibi bana kalırsa
kasten ezdiği belli oluyorsa tek seferde sıkma hakkımız doğmalı. PD/SD kadrosunu herhangi bir şekilde eleştirmiyorum ya da kötülemiyorum fakat sivil birisi aracın ucuyla dokunsa bile bazen sıkma hakları doğuyor. Aynısı sivil oyuncular için de olmalı olduğunu düşünüyorum, sonuçta kayıp oluyor ortada.