LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Yeni Meslek Fikri

Başlatan maytmen, 15 Ekim 2025, 09:17:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 30 Ekim 2025, 23:25
Toplam Oynama: 58 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 24 Ekim 2025, 22:27
Toplam Oynama: 0 gün, 12 saat
Merhabalar,

Rol icabı düşündüğüm bir fikir üzerine sizlere yazmak istedim. Oyunda tüccara satılan çalıntı eşyalar, alkoller vb. ürünlerin satış süreciyle ilgili bir işletme fikrim var. Bu ürünlerin doğrudan tüccara gitmesi yerine, hurdacı benzeri bir sistemle bizlerin belirli bir oranla bu eşyaları alıp satabileceği bir işletme kurmak istiyorum.

Amacım, oyuncuların tüccar bekleme süresini ortadan kaldırmak ve bu tarz eşyaların değerlendirilmesini daha dinamik ve etkileşimli hale getirmek. Küçük çaplı, ancak aktif bir işletme olarak düşünülüyor. Ortalama tüccar fiyatının belirli bir yüzdesiyle alım-satım yapılabilir. Hem rol açısından zenginlik katar hem de oyuncuların vakit kaybetmeden satış yapmasına olanak tanır.

Bu fikir doğrultusunda bir işletme kurmak istiyorum. Değerlendirirseniz ve geri dönüş sağlarsanız çok sevinirim. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

İyi çalışmalar dilerim.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Çok gereksiz pawnshop ve kuyumcum var insanlardan çöplerini yada takılarını tüccara satmak için alıyorum zaten söylediklerin ile aynı mantıkta. Bunu meslek edinmek yerine lisanslı bir pawnshop sahibi olabilirsin. Zaten kastettiğin meslek var.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Sizophrens - 15 Ekim 2025, 10:10:25Çok gereksiz pawnshop ve kuyumcum var insanlardan çöplerini yada takılarını tüccara satmak için alıyorum zaten söylediklerin ile aynı mantıkta. Bunu meslek edinmek yerine lisanslı bir pawnshop sahibi olabilirsin. Zaten kastettiğin meslek var.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Sizophrens - 15 Ekim 2025, 10:10:25Çok gereksiz pawnshop ve kuyumcum var insanlardan çöplerini yada takılarını tüccara satmak için alıyorum zaten söylediklerin ile aynı mantıkta. Bunu meslek edinmek yerine lisanslı bir pawnshop sahibi olabilirsin. Zaten kastettiğin meslek var.

Oyuncu

Bu kadar haklı konuşma @Sizophrens

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
 :dislike: cok meslek var yeterli