LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[TIME] ULSA Kampüsünde Ritimler Yükseldi!

Başlatan NuttyNuke, 11 Ekim 2025, 23:58:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.15

Kadın

Son Giriş: 10 Kasım 2025, 19:33
Toplam Oynama: 0 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)

Tarih:11 Ekim 2025, Cumartesi
Yazar:Elisa Parker / Fotoğraf Çekimi:Elisa Parker

ULSA Kampüsünde Ritimler Yükseldi!
Üniversite kampüsünde gerçekleşen konser, gençlerin müzikle buluştuğu unutulmaz bir geceye dönüştü.

ULSA Üniversitesi, dün akşam müzikseverler için adeta bir festivale sahne oldu. Daha önce farklı etkinliklerde bir araya gelen üç güçlü isim — Milo Kirby, Violetta Volkov ve Zane Wilder — bu kez ULSA kampüsünde aynı sahneyi paylaşarak binlerce hayrana unutulmaz anlar yaşattı.

Konser alanı saatler öncesinden dolarken, öğrenciler ve şehir dışından gelen hayranlar sanatçılara büyük ilgi gösterdi. Gecenin açılışını elektronik pop'un yükselen yıldızı Zane Wilder yaparken, sahneye son çıkan Violetta Volkov enerjisiyle geceye damga vurdu. Milo Kirby'nin enerjik performansı ise izleyenleri mest etti.

"Böyle bir atmosferi ULSA'da yaşamak hayaldi," diyen bir öğrenci, konserin ardından duygularını Time'a böyle aktardı.

Ancak gecenin ardından sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri Violetta Volkov oldu. Sanatçı, Maisonette'deki önceki gece yaşanan olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Violetta Volkov'un Açıklaması: 
"Halka söylemek istediğim şey, evet onlara kucak dolusu sevgililerimi yolluyorum. Ayrıca dün gece Maisonette'de olan olay için onlardan özür diliyorum. Sahneden bir anda inmek zorunda kaldım çünkü organizatörler tarafından bize verilen hiçbir söz tutulmadı. O sahneye çıkamazdım. İlk sahneye çıkmamız gerekirken sonuncu sırada sahneye çıkartıldık. O gece benim için oraya gelen herkesten özür diliyorum."

ULSA Rektörlüğü tarafından desteklenen etkinlik, üniversitenin kültür-sanat vizyonunun bir parçası olarak düzenlendi. Organizasyonun genel akışı ve sahne tasarımı katılımcılardan tam not aldı.

Etkinliğin ardından sosyal medyada #ULSAKonseri etiketiyle binlerce paylaşım yapılırken, konserin yankılarının uzun süre devam etmesi bekleniyor.

Bu alan Reklam alanı için müsait.

• 7 haber postunun altında bu alanda bulunacaksınız
  • Yönlendirmeli reklam görselleri
  • İşletme sahipleri iş ilanına her post altında paylaşabilecek(reklam günü kadar)
  • Genel haber paylaşımında aynı şekilde reklam
  • Anasayfada Sponsor bölümünde reklamınız
  • Anasayfada işbirliği logosu bulunacak
  • Reklam 25.000 ücretle verilmektedir

İŞ İLANI
Yorum Şablonu

[div style="background-color: #fff; border-radius: 10px; padding: 10px; color: #000;"]
[img width=100]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/b3/Time_Magazine_logo.svg/2560px-Time_Magazine_logo.svg.png[/img]

[b]Kullanıcı Adı[/b] Cevap
[b]Yorum[/b] Cevap

[b]Sevgili Kullanıcı, Time sizi çok seviyor, değerli yorumlarınız için teşekkür ediyor.[/b]
[/div]

© 2024 Caykee. All Rights Reserved.