LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Sigorta Ve Muayene

Başlatan emir37, 03 Ekim 2025, 19:56:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:56
Toplam Oynama: 170 gün, 3 saat
bazı şeyler oyuncular değil sistem tarafından yürütülmeli. sigorta muayene sistemi için de bu geçerli

VIP+
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 145 gün, 11 saat
Herkesin işini görüp tüymek istediği için son derece yüzeysel rollerin döndüğü, pahalılığıyla para tuzağı olmaktan başka bir şeye yaramayan bi' sistem.

İşletmelerden alınıp eskisi gibi sisteme dökülse çok daha hoş olurdu. Veyahut tamamen rework atılmalı.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Gazi Aydemir - 12 Ekim 2025, 15:56:35Haksızlık ediyorsunuz ben her gece oyundayım ve fix 3'de açıyorum.

Gün içerisinde en az 4 saat açılıyor ve bidbay üzerinde reklamımız mevcut. Bunu dikkata almıyorsanız bu da sizin hatanız.

Desteklemiyorum!
ihaleyi alan eleman desteklemez tabii. birader ben neden sırf bir tane bilgisayar oyununda aracımı sigortalatmak için gece 3'e kadar beklemek zorundayım? sizin vaktiniz değerli bizimki değil mi?

sistem böyle kalacaksa bile ne olur ihale sayısı artsın, şuan içinde bulunulan durum hiç oyuncu dostu değil. resmen ceza yemeyeyim diye kendi aracımı kullanamıyorum kaç gündür arkadaşın aracıyla geziyorum.

Bağışçı

Lv.30

Erkek

Son Giriş: 21 Mart 2026, 03:14
Toplam Oynama: 80 gün, 7 saat
Birlik: ***** ****any
Erkek

Son Giriş: 25 Şubat 2026, 15:24
Toplam Oynama: 1 gün, 15 saat
Birlik: ***** ****any
Alıntı yapılan: mustaine - 17 Ekim 2025, 23:25:29
Alıntı yapılan: Gazi Aydemir - 12 Ekim 2025, 15:56:35Haksızlık ediyorsunuz ben her gece oyundayım ve fix 3'de açıyorum.

Gün içerisinde en az 4 saat açılıyor ve bidbay üzerinde reklamımız mevcut. Bunu dikkata almıyorsanız bu da sizin hatanız.

Desteklemiyorum!
ihaleyi alan eleman desteklemez tabii. birader ben neden sırf bir tane bilgisayar oyununda aracımı sigortalatmak için gece 3'e kadar beklemek zorundayım? sizin vaktiniz değerli bizimki değil mi?

sistem böyle kalacaksa bile ne olur ihale sayısı artsın, şuan içinde bulunulan durum hiç oyuncu dostu değil. resmen ceza yemeyeyim diye kendi aracımı kullanamıyorum kaç gündür arkadaşın aracıyla geziyorum.

Yönetim izin verse iş yerinin aktifliğini burada paylaşabilirim.