LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Memur Şikayeti - Feus Anderson

Başlatan Athanasia, 26 Eylül 2025, 21:42:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu


LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PERSONEL ŞİKAYETİ

1.0 Şikayetçi Taraf
1.1. Adı Soyadı: Charlotte Lindsay
1.2. Telefon: 4690611
1.3. Adres: 741, VINEWOOD HILLS

1.4 Şikayet Edilen Personel(ler)
2.1. Ad(lar): Feus Anderson
2.2. Rozet numarası(ları): Bilinmiyor.


3. Olay Bilgisi
3.1. Tarih(ler) ve Zaman(lar): 25/09/2025 21:09
3.2. Olay Bilgisi Konumu:

Olay 21:00 sularında Mission Row, Vespucci Blvd. civarında gerçekleşti. Olay içeriğinde motorlu memurun yol ortasına kendini atarak trafiği durduracağı inandığı gerçeğidir. Departmanların yazılı/sözel anlatımlarında bu durum birçok kez tekrarlanmıştır, önce memur güvenliği olarak lanse edilmektedir. Gerekli barikatlandırmalar yapılarak çevre güvenliği sağlanmalıydı. Bir polis memurunun güvenliği her şeyden önce gelir, şüpheliyi durdurmak veya etkisiz hale getirmek için kendi canını riske atmaktan kaçınmalıdır.

(( 3.6. Kanıt(lar) )):



Bildirim ve Onaylama

Personel şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına personeli hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.

Ben (Charlotte Lindsay), doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.

İmza: C.Lindsay
Tarih: 26/09/2025

VIP+


MISSION ROW HEADQUARTERS — LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
" to protect and to serve "

ONLINE İHBAR SİSTEMİ

Saygıdeğer vatandaşımız. Personelimiz veya kişi hakkındaki şikayetiniz yetkili mecralar tarafından incelendi ve değerlendirilme aşamasına alındı. Sürecin bundan sonraki kısmı, departmanın gizlilik politikaları gereği size herhangi bir geri bildirim sağlanmadan devam edecektir. Lütfen bu konu hakkında yetkili mecraları meşgul etmeyiniz.

Police Sergeant I      Tim Kingsley

Los Santos Police Department