LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Trans Karakter İzin Şartları hk (Karakter Gelişimi, Rol Görüntüleri)

Başlatan hissizlestim, 24 Eylül 2025, 12:19:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ULSA
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 15:20
Toplam Oynama: 37 gün, 21 saat
Birlik: ********tan

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 18 Mart 2026, 18:33
Toplam Oynama: 70 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: hissizlestim - 26 Eylül 2025, 00:34:50
Spoiler:
Alıntı yapılan: yeterli - 25 Eylül 2025, 23:08:22Düz bir karakter tanıtımı açılması gerektiğini düşünüyorum, anlatımda yönelimlerinin ön planda olmaması gerek bence. Konu alanını bozuyor ve çirkinleştiriyor. 10 sayfa da çok, abartmamak lazım, ama günlük normal rollerin ssleri yapılmalı yine.

Hop, keyifli geceler.

Söylediklerine katılmadığımı belirtmek için cevap yazıyorum. Biliyorsun ki  adamım, artık trans karakterler sadece izin dahilinde yapılabiliyor, yani bu rol  normalde artık yasaklı. Bu yasağın kaldırılabilmesi için de yönetim, mantıklı ve sağlam bir karakter gelişimi görmek istiyor. Karakter tanıtımı da tam olarak bu yüzden var.

Tanıtım açıldığı andan itibaren, karakterin gelişim süreci ve trans birey olma yolculuğu toplamda on sayfayı bulmalı. Zaten Rol Denetim Ekibi, yeterli altyapıya sahip olmayan veya özensiz ilerleyen karakterlere zaten onay vermeyecektir.
Düz bir karakter tanıtımı ise o karaktere özenilmediğini gösterir. Karakterine özenen tanıtımına önem verir.
Benim "düz" diyerek bahsettiğim şey farklı, tanıtıma zaten özen gösterilmeli. Ki ben de bunu söylüyorum. Her girdiğim tanıtımda X kişisinin küçükken şöyle hissediyordu, ailesi böyleydi, arkadaşları şöyleydi tarzında dramatik şeyler yazıyor. Bu durumda karakterin nasıl biri olduğu, neleri hedeflediği, hobi mobi hiçbir şey yok. Bu da saçma. Anlatımda bu kadar cinselliğe gerek yok. Karakter gelişimi zaten oyun içinde olur, yetkililer de rol sslerine ve oyun içindeki ilerleyişe bakar zaten.

Bağışçı
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 10:18
Toplam Oynama: 94 gün, 19 saat

LSFMD
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 23:18
Toplam Oynama: 156 gün, 2 saat

Community Advisor
Trans rolleri yasaklı rol kısmına dahil edilmeli. (Zaten eklendi fakat tam yasaklı roller muamelesi uygulanmıyor) aynı diğer yasaklı roller için verilen izinlerde olduğu gibi belirli kriterler aranmalı. (Sunucdaki oyuncu profili, OOC sicil, karakter tanıtımı ve bu tanıtımın yönetimin belirleyeceği miktarda sayfa olması vs.)

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 24 Mayıs 2026, 21:04
Toplam Oynama: 340 gün, 1 saat

Lv.35

Erkek

Son Giriş: 24 Mayıs 2026, 16:30
Toplam Oynama: 18 gün, 12 saat
Erkek

Son Giriş: 26 Nisan 2026, 16:49
Toplam Oynama: 8 gün, 3 saat
Belirttiğiniz gibi özensiz tanıtım sahiplerine rol izni verilmiyor zaten. Trans rolü yapan oyuncular yeterince kısıtlandı, Invader üzerinden ücretli içerik paylaşımı yapamazlar, Fantasy üzerinden ilan veremezler. Ek bir şart getirilmesi düşünülmüyor, AR&GE kapatıldı.