LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Trans Karakter İzin Şartları hk (Karakter Gelişimi, Rol Görüntüleri)

Başlatan hissizlestim, 24 Eylül 2025, 12:19:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RP Quality Moderator
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 14:49
Toplam Oynama: 94 gün, 16 saat
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 00:44
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Hop, selam.

Dün öğlen itibariyle sunucuya gerçekten sağlam bir politika geldi ve hepimizi fazlasıyla memnun etti. Sunucunun bu kadar kaotik bir cinselliğe evrilmesinden neredeyse hepimiz rahatsızdık. Ancak sunucu yönetimi düşüncelerimize kulak vererek geç de olsa gerçekten memnuniyet verici bir politikayı nihayet sundu. Bu kural bizim için adeta bir nimetten farksız. Ne derler, geç olsun güç olmasın. Geç olsa da güç olmadı.

Artık herkes biliyor ki, sunucu oyuncularının trans karakterlerle rol yapabilmesi için bazı şartları yerine getirmesi gerekiyor. Bu şartlardan biri de karakterlerinin gelişimini kanıtlamak amacıyla forumda karakter tanıtımı oluşturmak. Ancak biraz önce karakter tanıtımlarına baktığımda, bazı trans karakter sahiplerinin tanıtımlarını özensiz bir şekilde açtığını gördüm. (Tanıtımına özen gösterenlere hiçbir lafım yok, affola.)

İsim vermek istemiyorum; fakat bazı tanıtımlar sanki yapay zekâ ile hazırlanmış ve izin alma sürecini geçiştirmeye yönelik gibi görünüyor. Bu rolü yapmak isteyenlere ilk on sayfada rol SS şartı getirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Böylece Rol Denetim Ekibi, karakter gelişimini ancak bu şekilde kanıtlayabilir.

Ne düşünüyorsunuz ey Cenab-ı Rina halkı? yorumlara açığım. Patlatın gelsin.

VIP+
Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 00:55
Toplam Oynama: 145 gün, 7 saat
Karakter Tanıtımı bölümünün aktifliğinin trans karakterlerle artması göz yaşartıcı, iki anlamda da. Destek yine de  :onay:

Oyuncu

Lv.24

Kadın

Son Giriş: 23 Aralık 2025, 23:41
Toplam Oynama: 89 gün, 3 saat

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat

Oyuncu
Mantıklı rolss lerde 4 satır olarak değil. Birlik tanıtımlarının rol ss kuralları ile aynı kurallarda olsun. Az emek verin kardeşim. Hem birlik kasan adamları anlarsınız böylece.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 14 Mart 2026, 22:31
Toplam Oynama: 759 gün, 13 saat
Birlik: ****** Inc
Bir çok tanıtım açmış olmak için açılmış. Ve geneli de neden cinsiyet değiştirdiğini yazmamış. Hormonal problem mi? Sosyal çevre mi? Sadece çocukken oyuncak bebekle oynadığı için trans olmaya karar vermiş. Kesinlikle destekliyorum. En az 10 sayfa ss şart. Bir de rolleri inceleyen bir ekip şart. Bu izin için başvuran kişilere trans izni verilsin ve rolleri takip edilsin. Sadece ERP üzerine yönetiliyorsa karakteri izin geri alınsın.