LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Araç sürme yasağı hakkında değişiklikler.

Başlatan lwkey, 21 Eylül 2025, 18:57:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ULSA
Kimine göre iyi kimine göre ise kötü, ama sunucuya yeni eklenen bu araç yasağı hakkında olmaması gereken bir şey var, o da araç yasağının deniz taşıtlarını etkileyecek olması, bazı kişiler tarafından "ihlal yapmasaydın, ihlal yaptığın için yasaklandı" tarzı yorumlar tabi gelecektir.

Ama kişi zaten CR İhlalini kara yoluyla işliyor, yolda sürüyor- yolda çarpıyor. Bir kişinin birini örneğin BMW ile ezmesi denizdeki gemiye sürüp-sürememesini etkilememeli bence. Artık bu yasağın kişinin rolünü-rollerini kitleyeceğini geçtim. Kişi en azından meslek yapabilmeli boş-boş 7 gün boyunca gezmek çokta eğlenceli olmayabilir.

VIP+
Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 00:55
Toplam Oynama: 145 gün, 7 saat
Cezanın eğlenceli olmasına gerek yok bence. Adı üstünde "Araç Yasağı", "Araba" değil. İhlal yapmamak için ekstra bir sebebi olur para kasamamak. Bana kalırsa makul. Rol yapabilir insanlarla o sürede.

ULSA
Kanka yasağı kendim yiyorum diye yazmadım bende para kassam ne kasmasam ne, ben yiyeceğim mesela 7 gün oynamayacağım. Oyun kitlenicek çünkü. Zaten yaptığın ihlalin cezasını jail yatarak alıyorsun, birde üstüne 7 gün gibi uzun bir süre beklemek. Bilmiyorum yetkililerin içi rahatsa sorun yok.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 18 Mart 2026, 18:33
Toplam Oynama: 70 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Başka tekneleri rampa olarak kullanıp uçanları görmedik değil.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 03:16
Toplam Oynama: 139 gün, 3 saat
Tekneyi bilmem de bisiklet sürmelerine izin verilmeli, en azından ulaşım sağlarlar.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 05 Mayıs 2026, 23:55
Toplam Oynama: 88 gün, 23 saat
Zaten olayı senin oyundan alacağın eğlenceyi kısıtlayarak o ihlali tekrar işlememeni sağlamak, dünyadaki her yerde ceza sisteminin amacı bu.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 05 Mayıs 2026, 23:55
Toplam Oynama: 88 gün, 23 saat
Alıntı yapılan: ŞEKER - 21 Eylül 2025, 19:33:18Tekneyi bilmem de bisiklet sürmelerine izin verilmeli, en azından ulaşım sağlarlar.
Bisiklet serbest yalnızca zaten.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat

ULSA
Cezalar yıldırmak için, yasak olması tabi güzel. Ama tek CR'de 7 gün yemek abartı ve acımasızca kanka, kişinin CR ihlallerinin sayısına göre, ya da ihlal yaptığı sıklığa göre yasağın süresinin 1-3-7 gibi sıralı artış kademesinde hareket etmesi en uygun seçenek olacaktı bence.

Mesela biri haftada 3 kez CR atıyor, diğer bir kişinin ise sicilinde hiç ihlal yok. İkisi de CR attığında aynı muameleyi görecek, bir tek bana mı saçma geliyor?

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Alıntı yapılan: lwkey - 21 Eylül 2025, 20:21:10Cezalar yıldırmak için, yasak olması tabi güzel. Ama tek CR'de 7 gün yemek abartı ve acımasızca kanka, kişinin CR ihlallerinin sayısına göre, ya da ihlal yaptığı sıklığa göre yasağın süresinin 1-3-7 gibi sıralı artış kademesinde hareket etmesi en uygun seçenek olacaktı bence.

Mesela biri haftada 3 kez CR atıyor, diğer bir kişinin ise sicilinde hiç ihlal yok. İkisi de CR attığında aynı muameleyi görecek, bir tek bana mı saçma geliyor?
Katıldım, 3 CR jaili olan kişinin yada 1 den fazla CR'den jail yiyen kişiye atılmalı