LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

v10.0 Güncelleme Geçmişi

Başlatan Hera, 20 Eylül 2025, 23:45:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Bu kadar büyük boyutlu olmasaydı güzeldi ama disiplin güncellemeleri süper olmuş.Her güncellemede daha iyiye, balon sunucular çekememeye devam etsin.  :onay:

Erkeklere getirilen saçlar efsanevi bir kötülüğe sahip. Kıyafetler idare eder ama daha da iyi olabilirmiş açıkcası, ayakkabıları beğendim.

Kadın tarafına daha çok özen gösterilmiş gibi geldi bana. Erkek tarafı olarak üvey evlat muamelesi görmüşüz. :D

Disiplin ile ilgili gelen güncellemeler harika, olması gerektiği gibi olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde caydırıcılık arttırılabilir ve belki ihlal oranı da azalır, insanlar ihlal yaptıkları zaman  bu şekil ağır yaptırımlar ile karşılaşacaklarını bilirlerse bakış açıları değişebilir.

Eksikler olduğu gibi nokta atışı kararlarında bulunduğu bir güncelleme olmuş.

Tebrikler.

RP Quality Moderator
Disiplin güncellemeleri güzel olmuş

ULSA
5 gün araba sürmezsem oyundan soğur bırakırım zaten, araba yasağının 5 gün olması çok saçma 1 olsa neyse 2 olsa neyse. Kimsenin ses edememesi de çok saçma, 5 günlük yasak yedikten sonra açılacak hk. forumlarını şimdiden görebiliyorum, neyse 5 günde bir oynarız.

LSPD
Erkek

Son Giriş: 03 Mayıs 2026, 22:38
Toplam Oynama: 1 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Güncellemelerin boyutu astronomik seviyeler geldi, bununla ilgili bir çalışma yapılmalı.

Bağışçı

Lv.30

Erkek

Son Giriş: 21 Mart 2026, 03:14
Toplam Oynama: 80 gün, 7 saat
Birlik: ***** ****any
Erkek

Son Giriş: 25 Şubat 2026, 15:24
Toplam Oynama: 1 gün, 15 saat
Birlik: ***** ****any

bölge sistemi getirilmişken güvenli bölgelerin kapsanılan alan dışında gereksiz büyük olmasını da halledecek misiniz? şehrin yarısı yemyeşil görünüyor, örneğin mission row güvenli bölge ise 2 3 sokak ötedeki ara sokaklar bile bu alanı kapsıyor. @Hera

Oyuncu
Disiplin güncellemesine laf edenler ihlal yapmadan rol yapamıyor sanırsam

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)