LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

GYM sistemi hk.

Başlatan Thirsty, 16 Eylül 2025, 11:05:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tester
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:56
Toplam Oynama: 70 gün, 8 saat
Alıntı yapılan: USPero - 17 Eylül 2025, 11:01:56Saçma bir arge burada 1 2 yıldır gym kasanlar var para verenler var haklarını yemek olur ayrıca dayanıklılık ve öebiklik geldi kas kasma gşt çeviklik kas şansın olur. Benim kas 22 dy 15 çev 0 mesela

Sana da aynı soruyu soruyorum.

Kas puanı yüksek olduğu için X karakteri bıçak yaralarından 5 hasar alıyor. Bir roleplay sunucusunda bunun neden mantıksız olduğunu açıklamanı senden istiyorum, sadece bu.  :61:

Tester
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:56
Toplam Oynama: 70 gün, 8 saat
Alıntı yapılan: lTraGedy1 - 17 Eylül 2025, 11:34:45Saçma

Sana da aynı soruyu soruyorum.

Kas puanı yüksek olduğu için X karakteri bıçak yaralarından 5 hasar alıyor. Bir roleplay sunucusunda bunun neden mantıksız olduğunu açıklamanı senden istiyorum, sadece bu.  :61:

Oyuncu
Desteklenmesi gereken bir konu her türlü.

Oyuncu
kasım sıfırlanmasaydı desteklemezdım ama sıfırlandıgı ıcın desteklıyorum  :anlas:  :anlas:  :anlas:  :anlas:

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 17 Ekim 2025, 10:34
Toplam Oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 27 Nisan 2026, 08:40
Toplam Oynama: 42 gün, 6 saat
Erkek

Son Giriş: 24 Nisan 2026, 20:14
Toplam Oynama: 0 gün, 13 saat
destekledım

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:36
Toplam Oynama: 309 gün, 20 saat
haklı adam2 yumruga bayıltıyor yok boyle bır sey! :S:

VIP+
Aslında yazdıklarına kısmen katılıyorum. Evet, şu anki durumda GYM sistemiyle hiç uğraşmayan bir oyuncunun, brawl rollerinde en ufak şansı olmaması oyundan alınacak keyfi ciddi şekilde azaltıyor. X karakterinin bıçak kullanmasına rağmen neredeyse "kaşıma etkisi" yapması mantıksız bir durum gibi görünüyor. Özellikle de her gün aktif olamayan oyuncular için sistem fazlasıyla caydırıcı hale geliyor.

Ama diğer taraftan da bu durumun tamamen yanlış olduğunu düşünmüyorum. Çünkü kas sistemi aslında oyun içi emek – karşılık dengesini temsil ediyor. Yani zaman ayırıp kas yapan birinin brawl'de daha güçlü olması, biraz da bu emeğin karşılığı. Eğer kas puanı yakın dövüş silahlarını hiç etkilemezse, o zaman herkes eline bıçak alıp kaslı/kassız fark etmeksizin aynı güce sahip olur. Bu da kas sisteminin anlamını bir nebze yok eder.

Bence burada yapılabilecek en mantıklı revize, kesici/delici silahların kas puanından tamamen bağımsız olması değil, kas etkisinin azaltılması olabilir. Yani kaslı birinin bıçak darbesi daha güçlü, kas yapmamış birinin darbesi daha zayıf olabilir ama aradaki uçurum bu kadar büyük olmamalı. Böylece hem emeğin değeri korunur hem de az vakti olan oyuncular oyundan soğumaz.

VIP+
Destekleyenlerin çoğunluğu, bu oyuna saatlerini harcayan; aylar önce oyuna başlamış, seviyesi yüksek olmasına rağmen bu süre zarfında hiç gidip GYM yapmakla uğraşmamış kişiler. Bu kişiler, üşengeçliklerinden dolayı geride kalmışlar ve sırf kendi kas puanları yok diye bu konuya destek veriyorlar. Kısacası samimi değilsiniz. Bu konuyu kas puanı en yüksek olan kişilerin açıp desteklemesi gerekiyor fikrimce. (Onların da bunu yapacağını sanmıyorum.)