LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Sunucuda aktivite eksikliği hakkında

Başlatan 𝐁𝐞𝐤𝐢𝐫𝐞𝐱𝐬, 25 Ağustos 2025, 22:41:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:11
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
sürekli yaılacak tek aktivite olan /aktifisyerleri yazıp mekanlara gitmek artık sıkıyor, sıkacak aktivitelerin artması bencce birçok ihlalin ve ihlal yapan kişilerin önüne geçer. Katılıyorum, tam destek.

Oyuncu
Alıntı yapılan: OnlyWord - 26 Ağustos 2025, 00:08:43e roleplay'in amacı zaten emote ve text atmak. olayların tekrara binmesi role dahil olan kişilerin sebep olduğu bir şey. dart ve bilek güreşi gibi şeylerin role nasıl yenilik katacağı konusunda en ufak bir fikrim yok. bunun yerine sunucunun düzenlediği etkinlikler arttırılsa daha iyi olur. sampta 720 piksellik oyuna bakarken rol yapar, sıfır sistemle deli gibi de eğlenirdik. rol çevreni değiştirmende fayda var

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 31 Aralık 2025, 18:11
Bilardo sistemi SA:MP tarafında bile Hera'nın kafasını ütüleyen ve asla yapılamayacak olan bir şeydi. GTA V platformu üzerinde bunları görebileceğimizi düşünüyorum.

Çok spesifik belirtemeyeceğim ancak; Blackjack, Poker, Uno gibi kart oyunları ve Bilardo kesinlikle ekleneceğine eminim. Sunucunun gözüken kısmı ile ilgili benim şahsi görüşümce "Şu anda gelmeli" diyebileceğim bir sistem mevcut değil, gözükmeyen kısmı düzenleniyor ve eminim ki seveceğiniz özellikler gelecektir. ( :hihi: )

VIP+
Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 00:55
Toplam Oynama: 145 gün, 7 saat
Alıntı yapılan: rinyata - 26 Ağustos 2025, 11:53:23Bilardo sistemi SA:MP tarafında bile Hera'nın kafasını ütüleyen ve asla yapılamayacak olan bir şeydi. GTA V platformu üzerinde bunları görebileceğimizi düşünüyorum.

Çok spesifik belirtemeyeceğim ancak; Blackjack, Poker, Uno gibi kart oyunları ve Bilardo kesinlikle ekleneceğine eminim. Sunucunun gözüken kısmı ile ilgili benim şahsi görüşümce "Şu anda gelmeli" diyebileceğim bir sistem mevcut değil, gözükmeyen kısmı düzenleniyor ve eminim ki seveceğiniz özellikler gelecektir. ( :hihi: )

Oyuncu
Alıntı yapılan: OnlyWord - 26 Ağustos 2025, 00:08:43e roleplay'in amacı zaten emote ve text atmak. olayların tekrara binmesi role dahil olan kişilerin sebep olduğu bir şey. dart ve bilek güreşi gibi şeylerin role nasıl yenilik katacağı konusunda en ufak bir fikrim yok. bunun yerine sunucunun düzenlediği etkinlikler arttırılsa daha iyi olur. sampta 720 piksellik oyuna bakarken rol yapar, sıfır sistemle deli gibi de eğlenirdik. rol çevreni değiştirmende fayda var

Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 16:24
Toplam Oynama: 228 gün, 6 saat
Birlik: ULSA
Kadın

Son Giriş: 21 Nisan 2026, 20:01

Lv.29

Erkek

Son Giriş: 17 Nisan 2026, 22:06
Toplam Oynama: 2 gün, 4 saat

Lv.29

Kadın

Son Giriş: 17 Nisan 2026, 10:19
Toplam Oynama: 0 gün, 6 saat

Lv.24

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:31
Toplam Oynama: 50 gün, 23 saat
Birlik: ********* **oup
2025 yılındayız ve artık SA:MP oynamıyoruz. Elimizde muazzam teknolojiler varken neden vasat şeylerle uğraşıyoruz ki? Neticede burası en büyük roleplay topluluğu değil mi? Bir şeyleri yapabilmeliyiz.

Lv.24

Erkek

Rage:MP'nin dişli rakibi FiveM'e baktığınızda, aktivite olarak binlerce seçenek olduğunu görüyorsunuz. Eğer bunlar Lua gibi bir yazılım diliyle yapılabiliyorsa, Rage:MP altyapısında kullanılan JS ve C# ile çok daha kaliteli şeylerin yapılabileceğine inanıyorum.

Lv.24

Erkek

Sistem getirmiyorsa bile yetkili arkadaşların bir adım atması gerekiyor, onların bir etkinlik düzenlemesi gibi. Sunucudaki yoğunluk ROLÜNÜ DÜZGÜN YAPAN ARKADAŞLARI DIŞARDA TUTUYORUM E:RP ve saçma sapan gang rolleri üzerine kurulu kendi gözlemlediğim kadarıyla bir çok insan problem yaşıyor

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:40
Toplam Oynama: 25 gün, 4 saat
Birlik: SanFieVen
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:40
Toplam Oynama: 24 gün, 1 saat
Birlik: ****** ********* ****isi

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 22:12
Toplam Oynama: 1 gün, 11 saat
Alıntı yapılan: bersheys - 26 Ağustos 2025, 00:29:59Her şey rol olarak bakılmamalı, zamanında bir bilardo sistemi için @Wonder71  ar-ge oluşturmuştu ve YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM cevap bile verilmeden arge kapatılmıştı. Tamam, roleplayin amacı birbirimizle rol yapmak, text atmak ama etkileşim halinde kalıp birbirimize meydan okuyacağımız oyunlar (Bilardo, GTA Sa'daki konsol oyunları gibi oyunlar, bilek güreşi, kart oyunları, uno, dart vb.) getirilebilir.

GTA SA'da bile olan bilardo RinaV gibi büyük bir sunucuda da olmalı. Her şeye rol olarak bakılmamalı gerçekten de.