LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

🎫 Yanıtınızı bekleyen 1 şikayet var.

Başlatan zria, 20 Ağustos 2025, 12:01:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mapper
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:17
Toplam Oynama: 154 gün, 8 saat
Kadın

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 16:37
Toplam Oynama: 28 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 11 Ağustos 2025, 20:44
Toplam Oynama: 0 gün, 7 saat

Kadın

Son Giriş: 19 Ocak 2026, 02:06
Toplam Oynama: 1 gün, 4 saat
Erkek

Toplam Oynama: 0 gün, 8 saat

Kadın

Toplam Oynama: 1 gün, 4 saat
Erkek

Toplam Oynama: 0 gün, 8 saat
Alıntı yapılan: zorbey - 20 Ağustos 2025, 22:41:06
Alıntı yapılan: Miroglu - 20 Ağustos 2025, 22:13:33Devamlı şikayet yemiyorsanız sorun yok. Devamlı şikayet yiyen adamların biraz da sinirleri bozulmalı bence, desteklemedim

Böyle düşünmemelisin, özellikle göz önünde oynayan bir rolcüysen sürekli şikayet yiyorsun, yaptırım almasan bile.

zamanında miroglunu da kolluk kuvvetleri rolleri yaparken gördüğüme inanıyorum. Özellikle onun bu duruma daha objektif yaklaşmasını beklerdim, attığın yorum mantıklı değil MİROGLU bilgin olsun. Araç sürerken bize çarpan adamdan bile şikayet yiyoruz, işlem almasak bile aktif rol yapan ve sahada aktif bulunan bir personelsen 2 günde 1 net şikayet yiyorsun. Sonucu önemsiz fakat orada sürekli durması ve her hediye al kısmında gelmesi insanın sinirini bozuyor. Biraz daha objektif bakmanı talep ederim.  :like:

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 29 Ocak 2026, 21:28
Toplam Oynama: 46 gün, 9 saat
Birlik: ***** ****** ********** *LUB
Siz de ihlal yapıp şikayet yemeyin arkadaş (!)

Oyuncu

Lv.18

Erkek

Son Giriş: 11 Nisan 2026, 17:35
Toplam Oynama: 36 gün, 4 saat
Aslında şöyle bunun olması lazım, bilmiyorum hiç yaşadınız mı, okullarda ki müdür yardımcılarının görevi genelde saha denetimi yapmaktır, öğrenciyi ve öğretmenleri denetler, müdür yardımcılarının elinde bir halkaya bağlı üç adet anahtar olur, bu anahtarlar çıplak ve metal anahtarlardır, herhangi bir işlevi yoktur, müdür yardımcısı sahada gezdiği bölgelerde, kendini belli edebilmek için, denetim yaptığı insanlara aslında bir baskı rolünü üstlenebilmek için geçtiği bir takım yerlerde bu anahtarları şıngırdatır, bu şıngırdatmayı duyan öğrenci/öğretmen, varsa sınıfta/odada kendine bir şekil/düzen verir ve ona göre haraket eder taa ki müdür yardımcısının şıngırdatma sesi bitene kadar, anlatmak istediğim, o şikayet yanıtınızı bekliyor kısmı aslında çok önemli ve kalkmamalı, çünkü eğer şikayet açılan kişi gerçekten hatalıysa, sunucuda oynarken o yazıyı görücek, bir sonra ki davranışlarına dikkat edicektir, o yazıyı birdaha görmemek için, kendini düzeltmeye çalışıcaktır, o yazının aslında önemi oldukca büyük, kalkmaması gereken bir yazıdır, ticket yazısı zaten cevap verince gidiyor.

Partner

Lv.27

Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 81 gün, 7 saat
Alıntı yapılan: Ecelimbe - 21 Ağustos 2025, 11:20:26Aslında şöyle bunun olması lazım, bilmiyorum hiç yaşadınız mı, okullarda ki müdür yardımcılarının görevi genelde saha denetimi yapmaktır, öğrenciyi ve öğretmenleri denetler, müdür yardımcılarının elinde bir halkaya bağlı üç adet anahtar olur, bu anahtarlar çıplak ve metal anahtarlardır, herhangi bir işlevi yoktur, müdür yardımcısı sahada gezdiği bölgelerde, kendini belli edebilmek için, denetim yaptığı insanlara aslında bir baskı rolünü üstlenebilmek için geçtiği bir takım yerlerde bu anahtarları şıngırdatır, bu şıngırdatmayı duyan öğrenci/öğretmen, varsa sınıfta/odada kendine bir şekil/düzen verir ve ona göre haraket eder taa ki müdür yardımcısının şıngırdatma sesi bitene kadar, anlatmak istediğim, o şikayet yanıtınızı bekliyor kısmı aslında çok önemli ve kalkmamalı, çünkü eğer şikayet açılan kişi gerçekten hatalıysa, sunucuda oynarken o yazıyı görücek, bir sonra ki davranışlarına dikkat edicektir, o yazıyı birdaha görmemek için, kendini düzeltmeye çalışıcaktır, o yazının aslında önemi oldukca büyük, kalkmaması gereken bir yazıdır, ticket yazısı zaten cevap verince gidiyor.

haklısın ama sorun her zaman bir hata yaptığında şikayet yiyor olmaman. göz önünde bir rolcüysen, girdiğin rolden karşındaki kişilere kıyasla kazançlı çıkıyorsan neredeyse her girdiğin rolden şikayetle ayrılıyorsun. özellikle LSPD, LSSD, DOJ rolü yapanlar için geçerli bu.

Oyuncu
destekliyorum hatırlatma olması güzel bir şey ancak filtreleme seçeneği yararlı olacaktır.

Kadın

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 04:29
Toplam Oynama: 95 gün, 5 saat