LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Dava açılarak ic sicil silinmesi.

Başlatan Yiğitzm, 17 Ağustos 2025, 22:27:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 244 gün, 17 saat
Birlik: *********ter
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 20:34
Toplam Oynama: 1 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 15:31
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Kadın

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 15:11
Kadın

Son Giriş: 28 Mayıs 2026, 14:51
Toplam Oynama: 1 gün, 7 saat
Erkek

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 23:23
Toplam Oynama: 0 gün, 4 saat
Kadın

Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Merhabalar ooc sicil 30 gün sonra silinirken ic sicil neden silinmiyor? avukatlar var avukatlarda 3 tane sicilden sonra silinmiyor diyorlar bunu neden sınırlanıyor ki belki karakter o işlerden uzaklaştı ama sicili yüzünden bazı işler yapamıyor ıc avukatlar boşuna mı varlar şöyle sistem getirseler daha iyi olmaz mı avukatlar belli bir mebla ödeyip dava açsınlar daha sonrasında kişisinin sicili silinsin daha güzel roller olmaz mı ben mi yanlış düşünüyorum benim gibi düşünüyorsanız destek olur musunuz?

Oyuncu

Lv.31

Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 22:18
Toplam Oynama: 175 gün, 16 saat
Zaten böyle bir işleyiş var, küçük siciller sildirilebiliyor dava ile.

Oyuncu
Erkek

Toplam Oynama: 244 gün, 17 saat
Birlik: *********ter
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 20:34
Toplam Oynama: 1 gün, 9 saat
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 15:31
Kadın

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 15:11
Kadın

Son Giriş: 28 Mayıs 2026, 14:51
Toplam Oynama: 1 gün, 7 saat
Erkek

Toplam Oynama: 0 gün, 4 saat
Kadın

Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
3 sicilden fazlası silinmiyor neden bir kısıtlama var daha fazlası olmasın ki mesela 4 tane sicil olduğu zaman 3 tanesinide sildiremiyorsun öyle bir durum var neden bir kısıtlama var kısıtlama kalksa daha iyi olmaz mı?

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 20:40
Toplam Oynama: 57 gün, 23 saat
Birlik: DINKA
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 20:40
Toplam Oynama: 52 gün, 1 saat
Erkek

Son Giriş: 30 Mayıs 2026, 00:52
Toplam Oynama: 1 gün, 20 saat

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat

Bağışçı
İllegal birinin legal bir hayata başlaması için bir seçenek olabilir örnek olarak o isimle polis olmak istemiştir ama sicili vardır ama artık legaldir kara bir leke gibi yapışıp kalıyor üzerine bir alternatif olması iyi olur pahalı ve zor bir işlem olmalı ama olmalı yani zor olmalı ama imkansız olmamalı.

RP Quality Moderator
Erkek

Toplam Oynama: 95 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 00:44
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Spoiler:
Alıntı yapılan: Yiğitzm - 17 Ağustos 2025, 22:27:50Merhabalar ooc sicil 30 gün sonra silinirken ic sicil neden silinmiyor? avukatlar var avukatlarda 3 tane sicilden sonra silinmiyor diyorlar bunu neden sınırlanıyor ki belki karakter o işlerden uzaklaştı ama sicili yüzünden bazı işler yapamıyor ıc avukatlar boşuna mı varlar şöyle sistem getirseler daha iyi olmaz mı avukatlar belli bir mebla ödeyip dava açsınlar daha sonrasında kişisinin sicili silinsin daha güzel roller olmaz mı ben mi yanlış düşünüyorum benim gibi düşünüyorsanız destek olur musunuz?

Hey, selam.

Yaklaşık olarak 2024 Şubat ayından bu yana IC sabıka kaydı olayının silinebilirliği ile ilgili çalışmalar yürütülmektedir. OOC sicil, 30 gün gibi bir süre sonunda otomatik olarak silinebiliyor; ancak IC sicil konusunda bir sınırlama söz konusu. Bunun nedeni, birden fazla sicili olan karakterlerin veya özellikle memura cana kast, planlı saldırı gibi ciddi suçları işleyen karakterlerin sicillerinin silinmemesidir.

Pişmanlık yasası kapsamında ise yalnızca bir sabıka kaydı bulunan karakterlerin sicil temizlenebilmektedir. Yani karakterinizin sicilinde tek bir suç varsa ve bu suç pişmanlık yasasına uygunsa, silinebilir.

Silinebilir Sabıka Kaydı (Suçlar Temsilidir):
19/10/2025 – Memura Direnme & Darp & Memura Mukavemet & Yasadışı Silah Bulundurmak

Silinemeyen Sabıka Kaydı (Suçlar Temsilidir):
19/10/2025 – Memurun Cana Kast & Terorizm

Sunucuda uzun zaman avukat, kısa dönemde olsa Başsavcı rolü yaptım. Sabıka kaydıyla alakalı herhangi bir şüphenin olmamaması adına bir oyuncu olarak açıklamak istedim.
Dilekçeleriniz kısmından güncel sabıka kaydı sildirme dosyalarını takip edebilir, sunucu içerisinden /avukatlar parametresini kullanarak bir avukat eşliğinde sen de dilekçe yazdırabilirsin.  :saluting:

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 11 Nisan 2026, 15:06
Toplam Oynama: 144 gün, 18 saat
Birlik: ***dem
Alıntı yapılan: hissizlestim - 17 Ağustos 2025, 23:12:03
Spoiler:
Alıntı yapılan: Yiğitzm - 17 Ağustos 2025, 22:27:50Merhabalar ooc sicil 30 gün sonra silinirken ic sicil neden silinmiyor? avukatlar var avukatlarda 3 tane sicilden sonra silinmiyor diyorlar bunu neden sınırlanıyor ki belki karakter o işlerden uzaklaştı ama sicili yüzünden bazı işler yapamıyor ıc avukatlar boşuna mı varlar şöyle sistem getirseler daha iyi olmaz mı avukatlar belli bir mebla ödeyip dava açsınlar daha sonrasında kişisinin sicili silinsin daha güzel roller olmaz mı ben mi yanlış düşünüyorum benim gibi düşünüyorsanız destek olur musunuz?

Hey, selam.

Yaklaşık olarak 2024 Şubat ayından bu yana IC sabıka kaydı olayının silinebilirliği ile ilgili çalışmalar yürütülmektedir. OOC sicil, 30 gün gibi bir süre sonunda otomatik olarak silinebiliyor; ancak IC sicil konusunda bir sınırlama söz konusu. Bunun nedeni, birden fazla sicili olan karakterlerin veya özellikle memura cana kast, planlı saldırı gibi ciddi suçları işleyen karakterlerin sicillerinin silinmemesidir.

Pişmanlık yasası kapsamında ise yalnızca bir sabıka kaydı bulunan karakterlerin sicil temizlenebilmektedir. Yani karakterinizin sicilinde tek bir suç varsa ve bu suç pişmanlık yasasına uygunsa, silinebilir.

19/10/2025 – Memura Direnme & Darp & Memura Mukavemet & Yasadışı Silah Bulundurmak

Sunucuda uzun zaman avukat, kısa dönemde olsa Başsavcı rolü yaptım. Sabıka kaydıyla alakalı herhangi bir şüphenin olmamaması adına bir oyuncu olarak açıklamak istedim.
Dilekçeleriniz kısmından güncel sabıka kaydı sildirme dosyalarını takip edebilir, sunucu içerisinden /avukatlar parametresini kullanarak bir avukat eşliğinde sen de dilekçe yazdırabilirsin.  :saluting:

Bağışçı
Alıntı yapılan: hissizlestim - 17 Ağustos 2025, 23:12:03
Spoiler:

Bazı bildiklerimi açıklayacaktım ki bu menti gördüm, elinize sağlık.

Hey, selam.

Community Advisor
Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 23:05
Toplam Oynama: 5 gün, 21 saat