LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Polisler Üzerine AR-GE

Başlatan Liebee43, 14 Ağustos 2025, 18:18:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:56
Toplam Oynama: 170 gün, 3 saat
herkes polisler win odaklı oynuyor diyor ama asıl win odaklı oynayan ve rolden uzaklaşan taraf illegal taraf oluyor. polis rolü yaptığım zamanlarda yüzlerce kere sistem kullanmadan karşıya rol hakkı tanımaya çalıştım. üzerine atlar, çelme atar vb. gibi emote verdiğim durumlarda karşı tarafın rolüme ayak uydurduğunu 1-2 kere falan gördüm. on beş dakika boyunca hiç yorulma belirtisi göstermeden koşup, olimpiyat yüzücüsü gibi yüzüp en sonunda beanbag/taser ile etkisiz hale getirmek zorunda kaldığım kişilerden hiç bahsetmiyorum. eğer 2-3 dakika koştuktan sonra bir kenarda durup nefesi tükenmiş rolü yapan birisi olursa ben de rolümü o kişiye göre şekillendiririm. bana kalırsa illegaller wine oynamayı bıraktığında polisler de bırakır.

bana kalırsa ts üzerinden sesli iletişim çoğu durumda yasaklanmalı ve pd üyeleri oyun içerisinde rol yapmaya teşvik edilmeli. çünkü en basit eve giriş operasyonları bile ts üzerinden yürüyor. önündeki adamlara oyun içerisinden "giriyoruz" ya da "araçta ne buldun?" tarzı şeyler yazmak zor olmamalı. bu tarz en basit şeyler bile ts üzerinden ilerliyor, polislerin bir olay bölgesinde kendi aralarında yaptığı rol direkt 0.