LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

GULLY SIDE BLOC - from the Jamaica

Başlatan kafkef, 04 Ağustos 2025, 18:46:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

GULLY SİDE BLOC, FROM JAMAİCAN
Blood don't flow in Gully – spirit do.



GULLY SİDE BLOC, Jamaika'nın derinlerinden kopup gelmiş bir ruhun Amerika'da yeniden doğmuş halidir. Üç genç—biri Kingston'un ritmini damarlarında taşıyan bir Jamaikalı, biri Bronx sokaklarında büyümüş Japon kırması bir hybrid ve diğeri Harlem gecelerinin çiğliğini yutmuş bir başka Gully evladı. Bu adamlar Amerika'nın kaotik kültürüyle yetişti; ama içlerindeki ateş ne Bronx'a ne Harlem'e ait. O ateş, Gully'nin kudretinden geliyor.

Yaptığımız iş? Ruh kontrolü. Güç kontrolü. Alan kontrolü. Biz para için değil, kan bağı için hareket ederiz. Kardeşlik bizim için sadece bir söz değil—sisteme, dine, yasalara, düzene sırt çevirmiş bir yemin. Ve her yemin bir bedel ister.

İnancımız mı? OBEAH. Batı Afrika'nın büyüsü, Jamaika'nın eski ilmi. Senin göremediğini görür, senin dokunamadığını lanetleriz.

Bu şehir bizimle ya evrilecek, ya da biz bu şehri yakıp yeniden kuracağız.

Sokak lambaları, sadece gecenin değil, unutulmuşların da tanığıdır.

Santos da onlardan biri. Köşe başlarında, gölgelerde, sistemin görmezden geldiği o daracık aralıklarda yaşıyor. Onun dünyası, betonun ve çürümüş hayallerin koktuğu yer. Polis sirenlerinin değil, kapı aralarından sızan reggae ritimlerinin yankılandığı bir dünya. O, Gully'nin bir parçası. Varlığını kanıtlamak zorunda kalmadığı, sadece hissettiği bir ruh bağı bu. O'nun için Gully Side Bloc bir örgüt değil, bir ailenin ta kendisi.

Santos, gecenin en sessiz saatlerinde ortaya çıkan, varlığı sadece fısıltılarla bilinen bir figür. Ne parıltılı kıyafetler giyer, ne de etrafına büyük laflar eder. Onun gücü, sessizliğinde saklı. Düşmanının nefes alış verişini dinler, kalbinin ritmini hisseder ve doğru anı bekler. Tıpkı Obeah'nın bekleyişi gibi.

Gully Side Bloc'un ruhu, Santos'un da damarlarında akıyor. O da kan bağına inanıyor, o da sisteme sırt çevirmiş bir yemin taşıyor. Onun gücü, bir yumruk darbesinden değil, bir bakıştan, bir sessizlikten geliyor. O, Gully'nin gizli silahı. Şehrin görmezden geldiği her köşe, onun kontrol alanı. Çünkü biliyor ki, en büyük güç, en az fark edilen yerde saklıdır.

DAVETİMİZ

Biz, sıradan bir çete değiliz. Bir sokak grubundan ibaret değiliz. Biz, Gully'nin ruhunu taşıyan her gence kapımızı açarız. Eğer sen de bu sistemin çarklarında ezilenlerden biriysen, eğer kan bağının paranın ve gücün üzerinde olduğuna inanıyorsan, eğer içindeki isyan ateşini dizginleyemiyorsan, doğru yerdesin.

Seninle ilgilenenler, senin arkanda duranlar, her zaman yanında olanlar arıyorsan; Gully Side Bloc, senin ailen olabilir. Bir şartımız yok, bir bedelimiz var. O bedel, sadakat.

Kanın bizimle akacak, ruhun Gully ile birleşecek. O zaman, ve ancak o zaman, bu şehirde kimin sözü geçtiğini herkese göstereceğiz. Unutma, bu şehir bizimle ya evrilecek, ya da biz bu şehri yakıp yeniden kuracağız.

Eğer bu yemin senin için bir anlam ifade ediyorsa, bizi ara. Bulunmamız kolay değil, ama fısıltılar doğru kulağa her zaman ulaşır.

"Bir yeminle yaşar, bir ruhla savaşırız."


"Jamaika'nın sokaklarında büyümüş, OBEAH'ı bünyesine kazımış bir Afrika'lı."


OBEAH'IN YEMİNİ: KAN, TOPRAK VE RUH

Humprey, Kingston'un ritmini değil, Obeah'ın kadim fısıltılarını taşıyordu damarlarında. Her ayin, onun ellerinde yeniden hayat bulur, kayıp nesillerin ruhları onun çağrısıyla bir araya gelirdi. Masanın ortasına yerleştirdiği, atalardan kalma o eski, paslı demir kap, Gully Side Bloc'un kutsal kâsesiydi. İçine kırmızı toprağı, kendi kanlarından damlattığı üç damlayı ve Harlem'in en tehlikeli sokağının tozunu katardı. Bu, sadece bir ritüel değil, atalarla kurulan bir köprüydü. "Kanımız, bu toprağa yeminimizdir," diye fısıldardı, gözleri ateşe dönmüş bir halde.

Obayan, yarı Japon, yarı Bronkslu ruhuyla Obeah'a farklı bir boyut katmıştı. Atalarının kılıç sanatını, Obeah'ın ruh çağırma büyüsüyle birleştiriyordu. O, ayinlerde kurbanlık bir hayvanın yerine, ritmik ve keskin hareketlerle havayı yarar, enerji akışını kontrol ederdi. Obayan için Obeah, sadece bir inanç değil, bir savaş sanatıydı. Bir nevi ruh kılıcı. Düşmanların gözüne toz serper, onların zihinlerini bulandırır ve Gully'nin kudretini ruhlarına fısıldardı. Onun "laneti", fiziksel bir darbe değil, ruhsal bir çöküş, zihinsel bir kilitlenmeydi.

Walton ise, Harlem'in çiğ gecelerinde öğrendiği sokak dilini, Obeah'ın dualarıyla harmanlardı. Onun görevi, ayinleri korumak ve ayinin getirdiği gücü sokaklara yaymaktı. O, Obeah'ın enstrümanıydı. Elindeki tahta davul, her vuruşta eski ruhları uyandırır, her ritimle Los Santos'un betonunda çatlaklar oluştururdu. Hawke'ın davulunun sesi, polis telsizlerinin cızırtısını bastırır, düşmanları korkutur ve Gully'nin çocuklarına cesaret verirdi. "Sesimiz Gully'nin sesidir," derdi, davulun ritmiyle inleyerek.

Üç farklı kökenden, üç farklı yetenekten bu adamlar, Obeah'ı modern bir direniş sanatına dönüştürmüşlerdi. Yaptıkları ayinler, sadece bir avuç inanana değil, Gully'nin ruhunu hisseden herkese bir mesajdı: "Biz kaybolmadık. Biz buradayız. Ve bu şehri, sizin kurallarınızla değil, Obeah'ın kadim gücüyle yöneteceğiz." Bu, bir manifestoydu. Bir çağrıydı. Ve her geçen gün, o çağrının sesi, Los Santos'un kenar mahallelerinde daha da yankılanıyordu.


Gully'nin Kalbinden: Betonun ve Ruhun Yeminleştiği Yer

Burada kan değil, ruh akıyor. Bu sokaklar, ne New York'un ışıltılı caddelerine, ne de Los Santos'un palmiye ağaçlarına benzer. Burası, her köşede bir hikayenin fısıldandığı, her duvarda bir yemin izinin olduğu


Gully Side Bloc, dışarıdan çok sevecen.. yanına yaklaştığında en samimi kişilerdir. Aile ve inançlarına yapılan bir şey her şeyi değiştirebilir. Obeah'a göre, kardeşleri ve çevresi önemlileridir.


Oyuncu
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 22 Aralık 2025, 01:18
Toplam Oynama: 18 gün, 20 saat
Birlik: *****off
Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 22 Aralık 2025, 01:18
Toplam Oynama: 15 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 15 Haziran 2024, 02:47
Toplam Oynama: 70 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 21 Nisan 2024, 21:27
Toplam Oynama: 6 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 30 Ocak 2024, 21:55
Toplam Oynama: 0 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 23 Kasım 2024, 02:04
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Rinada ilk defa böyle bir rol yapanı görüyorum BAŞARILAR

Oyuncu
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 17 Kasım 2023, 15:09
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 15 Aralık 2024, 19:19
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)


Oyuncu
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 09 Nisan 2026, 16:06
Toplam Oynama: 21 gün, 0 saat
Birlik: ******** ********* ******are

Lv.13

Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 09 Nisan 2026, 23:55
Toplam Oynama: 6 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)


Bağışçı
çok iyi olacak gibi duruyor, yerimizi alalım başarılar dilerim