LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

MEMUR SİKAYETİ - RODRİGUES, LEROY

Başlatan hissizlestim, 28 Temmuz 2025, 12:05:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RP Quality Moderator
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 95 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 00:44
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PERSONEL ŞİKAYETİ

1.0 Şikayetçi Taraf
1.1. Adı Soyadı: Osbourne, Chelsea
1.2. Telefon: 257-3625
1.3. Adres: N/A

1.4 Şikayet Edilen Personel(ler)
2.1. Ad(lar): İsmi tam olarak teyit edilememiştir. Mission Row Polis İstasyonunda görev yapan bazı kolluk personellerinin beyanına göre isminin "Leroy Rodrigues" olduğunu düşünmekteyim.

2.2. Rozet numarası(ları): N/A

3. Olay Bilgisi
3.1. Tarih(ler) ve Zaman(lar): 26/07/2025, 10:32 PM
3.2. Olay Bilgisi Konumu: 1(14). ŞERİT İHLALİ, 1(12). HATALI PARK, DEVLET MEMURLARI ARASINDA İLETİSİM

Sayın Los Santos Polis Departmanı Yetkilileri,

Los Santos İtfaiye Departmanı'na bağlı olarak görev yapmakta olduğum günlerden birinde, yukarıda belirtilen tarih ve konumda, Los Santos Polis Departmanı'na ait resmi bir devriye kruvazörü tarafından sergilenen trafik düzenine aykırı ve aynı zamanda etik dışı birtakım davranışlara tanıklık ettim.

Söz konusu devriye kruvazörü, olay yerinde hiçbir dokuzlu NINER, ya da CCTV uyarısı (Ateşli silah vakası) bulunmamaksızın, açıkça ters yönde seyir halinde bulunmuştur. Bu durum sadece diğer sürücüler için değil, aynı zamanda yaya güvenliği açısından da ciddi risk teşkil etmiştir. İlgili polis kruvazörü, akabinde bir başka trafik ihlali olarak, işlek cadde denilebilecek yolda yolda hatalı şekilde park edilmiştir.

Devriye aracının hangi memura ait olduğunu doğrudan teyit edemedim. Memurun isimlik ya da rütbe rozeti gözlemlenememiştir. Ancak bölgede bulunan bazı polis görevlilerinin sözlü beyanlarına göre ilgili personelin isminin "Leroy Rodrigues" olduğu tarafıma bildirilmiştir.

Görev yerinde bu memurla kısa süreli bir temas yaşanmıştır. LSFD'ye ait ambulans kruvazörüm ile sahada konum alırken,  memur Rodrigues (ismini tahmini biliyorum) 'in kullanmış olduğu devriye kruvazörüne istemsizce temas etmiştir. Bu durum tarafımca fark edildiği anda derhal ilgili memura dönülerek özür iletilmiştir. Memur başlangıçta bu durumu önemsememiş gibi görünse de, kısa süre sonra görev ortamı ile ilgisi bulunmayan bir şekilde tarafıma kahvaltı davetinde bulunmuştur. Bu teklif, görev ciddiyetine ve kurumsal teamüllere açıkça aykırı olup, profesyonellikten uzak bir davranış olarak tarafımda rahatsızlık uyandırmıştır.

Söz konusu teklifi kibarca reddetmemin ardından, memur davranış biçimini değiştirerek mesafeli ve alaycı bir üslupla karşılık vermiş, ardından da hiçbir yanıt vermeksizin devriye kruvazörüne binerek olay yerinden süratle uzaklaşmıştır. Görev disiplinine olan bağlılığım gereği, herhangi bir tartışmaya mahal vermeden telsiz kanalından "İyi devriyeler" şeklinde nezaket temennisinde bulunmama rağmen, bu çağrı da yanıtsız bırakılmıştır.

Olayın gerek trafik güvenliği gerekse kamu görevlileri arasında olması gereken mesafe ve saygı açısından değerlendirilmesini, ilgili personelin kimliğinin tespit edilerek gerekli idari sürecin işletilmesini rica ederim.

Terfi ve saha devriye görüntülerimi supervizörümden isteme işlemlerim dolayısıyla da, şikayetin oluşturulması iki gün gecikmiştir.

Bilginize arz edilir.

(( 3.6. Kanıt(lar) )):

(14). ŞERİT İHLALİ

(14). HATALI PARK

Devlet Memurları Arası İletişim

Bildirim ve Onaylama

Personel şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına personeli hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.

Ben Paramedik Chelsea Osbourne, doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.

İmza: C.osbourn
Tarih: 28/07/2025

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:08
Toplam Oynama: 174 gün, 5 saat

MISSION ROW HEADQUARTERS — LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
" to protect and to serve "

ONLINE İHBAR SİSTEMİ

Saygıdeğer vatandaşımız. Personelimiz veya kişi hakkındaki şikayetiniz yetkili mecralar tarafından incelendi ve değerlendirilme aşamasına alındı. Sürecin bundan sonraki kısmı, departmanın gizlilik politikaları gereği size herhangi bir geri bildirim sağlanmadan devam edecektir. Lütfen bu konu hakkında yetkili mecraları meşgul etmeyiniz.

Police Sergeant II      Hank Robertson

Los Santos Police Department