LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Kelepçeyle Yürüyebilme

Başlatan Ali, 25 Temmuz 2025, 21:00:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Legal oluşumlar bizi kelepçelediğinde tamamen hareket edemez hâle geliyoruz. Ancak bazı durumlarda (örneğin, sürüklenme, kaçma girişimi vb.) kelepçeyle yavaş yürüyebilme özelliği RP açısından daha gerçekçi olur. Bu özelliğin eklenmesi hoş olur.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Gerekli değil, eklendiğinde nasıl şeyler olacağını herkesin bildiğini düşünüyorum. Birkaç defa açılmıştı, yanıtsız kilitlenmişti bu tarz argeler. Desteklemiyorum.

Oyuncu
Alıntı yapılan: notime2cry - 25 Temmuz 2025, 21:21:41Gerekli değil, eklendiğinde nasıl şeyler olacağını herkesin bildiğini düşünüyorum. Birkaç defa açılmıştı, yanıtsız kilitlenmişti bu tarz argeler. Desteklemiyorum.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 14:52
Toplam Oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: CNT
Alıntı yapılan: notime2cry - 25 Temmuz 2025, 21:21:41Gerekli değil, eklendiğinde nasıl şeyler olacağını herkesin bildiğini düşünüyorum. Birkaç defa açılmıştı, yanıtsız kilitlenmişti bu tarz argeler. Desteklemiyorum.

bu adamin katıldıgım tek cevabı

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 16:56
Toplam Oynama: 139 gün, 4 saat

Oyuncu

katılıyorum  :smile2:

Oyuncu

gerçekçi bir roleplay deneyimi için gelebilir bence  :laugh:  sürekli legal arkadaşlar sıkılıyor ceza kesmekten biraz aksiyon lazım sürekli win alıyorlar arkadaşlarına bu konuyu atıp desteklenmemesi için atmanıza gerek yok   :laugh3:  :hihi:

https://www.youtube.com/shorts/tQmBohOMmAM (Gerçek bu arada RolePlay sunucusu değil bigilinize  :59: )

Helper
Kadın

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 18:27
Toplam Oynama: 6 gün, 20 saat
Bence bu tarz bir özellik eklenirse kötüye kullanıma çok açık olur.
Kelepçeli birinin sürüklenmesi ya da sabit kalması, oyunun güvenliği ve düzeni açısından daha sağlıklı.
Gerçekçilik uğruna sistemin istismar edilmesine yol açabilecek bir kapı açmak bana mantıklı gelmiyor.
Mevcut hâliyle kalması daha iyi olur diye düşünüyorum.

Oyuncu
Alıntı yapılan: realvayden - 25 Temmuz 2025, 23:12:56Bence bu tarz bir özellik eklenirse kötüye kullanıma çok açık olur.
Kelepçeli birinin sürüklenmesi ya da sabit kalması, oyunun güvenliği ve düzeni açısından daha sağlıklı.
Gerçekçilik uğruna sistemin istismar edilmesine yol açabilecek bir kapı açmak bana mantıklı gelmiyor.
Mevcut hâliyle kalması daha iyi olur diye düşünüyorum.

araca bindirilmesi, yürüyerek bir yere götürülmesi gibi sahneler hiç oynanamıyor. Kısacası bu RP'yi zenginleştirir, suistimal edilecek bir şey değil. Kaçanlar için de zaten üstüne atlayabiliyor. Bunu sadece kaçmak için değil, RP'nin akışını bozmamak için önerdim. Suistimal nasıl edilebilir, açıkçası merak ediyorum. Zaten kelepçeli bir karakter yavaş ve sınırlı hareket edecek. Üstüne kaçan biri olursa yakalanıyor Bu yüzden suistimal edilmesi pek mümkün değil gibi. Örnek verebilirsen daha iyi anlayabilirim.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 11 Nisan 2026, 15:06
Toplam Oynama: 144 gün, 18 saat
Birlik: ***dem