LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Kanunlar ve Yönetmelikler - Nefsi Müdaafa Eklenmesi Hk.

Başlatan rJåttevårgfenrir, 21 Temmuz 2025, 21:38:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Belli oluyor kankaağğğğğ, haşa LSPD yada LSSD' nin hata yaptığını söylemiyorum ne haddimize. Onlar sv'nin göz bebekleri onlar olmasa ne yaparız! Hayırrrr düşünemiyorum bile  :cool:  konuyu ciddiye almıyorsan da yazmamaya devam edebilirsin. !!!! Ciddi bir konu değildir.!!! :?l:

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 18 Mart 2026, 18:33
Toplam Oynama: 70 gün, 18 saat
Alıntı yapılan: Sizophrens - 23 Temmuz 2025, 14:15:31Belli oluyor kankaağğğğğ, haşa LSPD yada LSSD' nin hata yaptığını söylemiyorum ne haddimize. Onlar sv'nin göz bebekleri onlar olmasa ne yaparız! Hayırrrr düşünemiyorum bile  :cool:  konuyu ciddiye almıyorsan da yazmamaya devam edebilirsin. !!!! Ciddi bir konu değildir.!!! :?l:

Hataları söylemek, eleştirmek başka. Genelleme yaparak iftira atmak başka komik dostum.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Alıntı yapılan: yeterli - 23 Temmuz 2025, 14:36:16
Alıntı yapılan: Sizophrens - 23 Temmuz 2025, 14:15:31Belli oluyor kankaağğğğğ, haşa LSPD yada LSSD' nin hata yaptığını söylemiyorum ne haddimize. Onlar sv'nin göz bebekleri onlar olmasa ne yaparız! Hayırrrr düşünemiyorum bile  :cool:  konuyu ciddiye almıyorsan da yazmamaya devam edebilirsin. !!!! Ciddi bir konu değildir.!!! :?l:

Hataları söylemek, eleştirmek başka. Genelleme yaparak iftira atmak başka komik dostum.
:prisoner: İftira attığımı düşünmüyorum ben orada sadece bir öngörü yazmışım, daha önce bu yüzden bu yapıldı gibi bir şey dememişim. Buranın da demokratik bir forum olduğunu düşünüyorum. Ondan dolayı fikrimi paylaşmakta bir sakınca görmüyorum. İftira atmak ile olası bir durum belirten bir cümle arasındaki farkı anlamaman komik dostum. [ KESİNLİKLE CİDDİ BİR KONU DEĞİLDİR. ]

Oyuncu

Lv.19

Erkek

Son Giriş: 28 Mayıs 2026, 01:07
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat