LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Lifeinvander'in kullanımın artık LifeHub'a evrilmesi.

Başlatan Efrasiyab, 13 Temmuz 2025, 17:38:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Selam Lifeinvander ahalisi! 👾

Şöyle bir derdim var, belki siz de yaşıyorsunuzdur... Oyuna girip birkaç görev arası sosyal medyada takılayım diyorum ama bir bakıyorum... Karşımda tanımadığım bir NPC'nin (!) çıplak pozları 😶�🌫�

Arkadaşlar... Ben bu platformu takip ettiğim dostlarımla takılmak, komik içeriklere gülmek, belki bir iki görev fotoğrafı atmak için kullanıyorum. Ama son zamanlarda, "takip etmiyorum, takip etmek de istemiyorum" dediğim kişilerin gönderileri önüme düşmeye başladı. Özellikle de fazla beden temalı olanlar 🙈

Benim küçük ama anlamlı bir ricam var:

• "Sadece takip ettiklerimin gönderilerini göster" gibi bir filtreleme seçeneği getirilsin.
  • "Bu tür içerikleri gösterme" seçeneği eklenirse içim ferahlar.
  • Önerilen gönderiler bölümüne kişisel ilgi alanlarına göre bir kontrol mekanizması koyulabilir.
  • Belki de NSFW (çıplaklık içeren) içerikler için "Gizle/Göster" seçeneği efsane olur!
Platformu daha keyifli ve kişisel hale getirmek için bu küçük dokunuşlar bence herkesin işine gelir. Yoksa böyle giderse sosyal medya yerine, görev ekranında kalmayı tercih edeceğim 😂

Teşekkür ederim okuduğunuz için. Umarım bu öneriler geliştirme ekibinin radarına girer de hep birlikte daha keyifli bir akışa kavuşuruz!

🎮 Sevgiler, 

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Alıntı yapılan: Gemini - 13 Temmuz 2025, 17:38:42
    • Belki de NSFW (çıplaklık içeren) içerikler için "Gizle/Göster" seçeneği efsane olur!
    [/list]
    Bunun yerine, çoğu sosyal medya platformunda olduğu gibi 'hassas içeriği göster' tarzı bir şey olsa da olur. Her fotoğrafa olması saçma olur ama, bazıları artık çıplak fotoğraf veya çıplaklığa gerçekten çok yakın(cıbıl, ama gozukmuyo) atmaya başladı. Onlara eklenebilir. Fikrine katılıyorum kısacası.

Oyuncu
    Alıntı yapılan: notime2cry - 13 Temmuz 2025, 18:34:26
    Alıntı yapılan: Gemini - 13 Temmuz 2025, 17:38:42
      [/list]
      Bunun yerine, çoğu sosyal medya platformunda olduğu gibi 'hassas içeriği göster' tarzı bir şey olsa da olur. Her fotoğrafa olması saçma olur ama, bazıları artık çıplak fotoğraf veya çıplaklığa gerçekten çok yakın(cıbıl, ama gozukmuyo) atmaya başladı. Onlara eklenebilir. Fikrine katılıyorum kısacası.

Gerçekten artık o profilleri engellemekten yoruldum. Sürekli karşıma çıkıyorlar, ne yaparsam yapayım kurtulamıyorum

VIP+
      Kadın

Son Giriş: Oyunda
      Toplam Oynama: 145 gün, 9 saat
      Aynı konuda açılan 3. AR-GE oluyor sanırım. Bir el atılmalı cidden.  :onay:

Oyuncu
      Alıntı yapılan: FireShine - 13 Temmuz 2025, 20:18:02Aynı konuda açılan 3. AR-GE oluyor sanırım. Bir el atılmalı cidden.  :onay:

Bu kadar çok kişinin bu konuda geri bildirimde bulunduğunu görmek gerçekten önemli. Demek ki kullanıcı deneyimi açısından ortak bir ihtiyaç söz konusu. Yönetimin bu duruma ufak da olsa bir dokunuş yapması, hepimizi çok mutlu eder diye düşünüyorum.   :thinking-face:  :thinking-face:

Oyuncu
      Kadın

Son Giriş: 14 Mart 2026, 22:31
      Toplam Oynama: 759 gün, 13 saat
      Birlik: ****** Inc

Oyuncu

Lv.19

Erkek

Son Giriş: 28 Mayıs 2026, 01:07
      Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
      Geldiğimiz noktada gerçekten ilginç bir manzara oluşmuş durumda: Sadece NSFW içerik paylaşarak bir ayda Richman'da büyük, bahçeli bir ev ve iki adet OOC araç sahibi olunabiliyor. Bu durumun hâlâ "normal" karşılanıyor olması şaşırtıcı.

Bu tür içeriklerin, mevcut platformdan tamamen ayrı bir alanda — örneğin OnlyFans benzeri bir sistemde — toplanması artık ciddi şekilde düşünülmeli. Zira şu anki yapı, içerik üretiminden çok finansal sömürüye kapı aralıyor.

Üstelik ödeme ve üyeliklerde herhangi bir fiyat sınırının olmaması, bu yapıyı daha da teşvik eder hâle getirmiş. Eğer bu konuda bir düzenleme yapılmazsa, bu gidişatın hem kullanıcı güvenini hem de sistemin bütünlüğünü zedeleyeceği açık.

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 31 Aralık 2025, 18:11
      Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
      Sosyal Medya'nın, sosyal medya olarak devam etmesini isterim. Kullanımı bu yüzden oldukça düşük.