LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Invader'daki saçma sapan paylaşımlar hk.

Başlatan OnlyWord, 10 Temmuz 2025, 16:41:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:56
Toplam Oynama: 170 gün, 3 saat
Selamlar. Invader için son zamanlara epey AR-GE açılıyor ama AR-GE'lerin geneline gönderileri raporlayın şeklinde geri dönüş veriliyor. Para kazanılan içerikleri de kapatsak grup gönderilerini de kapatsak hiçbir işe yaramıyor. Saçma sapan fotoğraflar hala daha herkese açık olarak paylaşılıyor. Raporlandığında ise de hemen müdahale edilmiyor, hatta müdahale ediliyor mu ondan bile şüpheliyim. Raporladık ve gönderi silindi diyelim. Ben yine bu saçmalığı görmüş olacağım. Fotoğrafı silinen kişi ise yine benzer fotoğraflar paylaşmaya devam edecek. Bu saçma fotoğrafların herkese açık olarak paylaşılmasında ciddi bir yaptırıma gidilmediği sürece aynı şeyleri her gün defalarca görmeye devam edeceğiz. Aşağıda bazı örnekleri spoiler içinde paylaşıyorum.

Arkadaş, ben sunucuya sadece ERP'ye giren ve Invader'dan kız hesabıyla aldığı etkileşim ile egosunu tatmin eden kişilerin saçma sapan postlarını görüp durmak istemiyorum.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 11 Nisan 2026, 20:43
Toplam Oynama: 0 gün, 13 saat
Birlik: ****** ********* *****ity

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 01 Ekim 2025, 20:04
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 28 Eylül 2025, 23:23
Toplam Oynama: 1 gün, 0 saat
okudum, anladim, onayladim.

Spoiler:
fotileri attim arsive sheheheheh

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 18 Ocak 2026, 23:52
Toplam Oynama: 92 gün, 6 saat

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
@OnlyWord ınvader kullanmamaya davet edilmektesiniz. davetı 24 saat ıcerısınde yanitlamaniz talep ediliyor.

RP Quality Moderator
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 14:49
Toplam Oynama: 94 gün, 16 saat
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 00:44
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Spoiler:
Alıntı yapılan: OnlyWord - 10 Temmuz 2025, 16:41:48Selamlar. Invader için son zamanlara epey AR-GE açılıyor ama AR-GE'lerin geneline gönderileri raporlayın şeklinde geri dönüş veriliyor. Para kazanılan içerikleri de kapatsak grup gönderilerini de kapatsak hiçbir işe yaramıyor. Saçma sapan fotoğraflar hala daha herkese açık olarak paylaşılıyor. Raporlandığında ise de hemen müdahale edilmiyor, hatta müdahale ediliyor mu ondan bile şüpheliyim. Raporladık ve gönderi silindi diyelim. Ben yine bu saçmalığı görmüş olacağım. Fotoğrafı silinen kişi ise yine benzer fotoğraflar paylaşmaya devam edecek. Bu saçma fotoğrafların herkese açık olarak paylaşılmasında ciddi bir yaptırıma gidilmediği sürece aynı şeyleri her gün defalarca görmeye devam edeceğiz. Aşağıda bazı örnekleri spoiler içinde paylaşıyorum.

Arkadaş, ben sunucuya sadece ERP giren ve Invader'dan kız hesabıyla aldığı etkileşim ile egosunu tatmin eden kişilerin saçma sapan postlarını görüp durmak istemiyorum.

Selam.

Şahsen oyunda olmadığım zamanlarda bile telefonumdan Lifeİnvader'a girerken tedirginlik yaşıyorum. Özellikle ailemin yanındayken, tamamen oyun dışı bir ortamda bile bu platforma bakamaz hale geldim. Çünkü bazı kullanıcıların sadece ERP'ye dayalı içerikler paylaşarak dikkat çekmeye çalışması, sosyal platformun amacını ve kalitesini gölgeliyor.

Yaptırımların caydırıcı şekilde uygulanmadığı sürece, bu sorun ne içerik kaldırmakla ne de grup gönderilerini kapatmakla çözülebilir.  Artık yönetimin elini taşın altına sokması lazım. Ağır denetimleşme durumu kesinlikle elzem.

Oyuncu
İnsanların cinsel tercihini eleştirmek sana mı düştü dostum...! Çok terbiyesizce T-T  *Üzgün*

Oyuncu
istersen oyunda
olmadigim zaman
dcden yazarsin sms
gibi yapariz

-fil necati

Oyuncu
kafaya koydu, lifeinvader'a bir şeyler edecek.