LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Lifeİnvader Exclusive Rollerinin Kontrolden Çıkması hk. [NSMW]

Başlatan hissizlestim, 05 Temmuz 2025, 14:46:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RP Quality Moderator
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 94 gün, 18 saat
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 00:44
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Selamlar.

Platform, başlangıçta karakterler arası etkileşimi güçlendiren, IC iletişimi destekleyen güzel bir sosyal mecra olarak kullanılıyordu. Ancak şu anda her sayfa yenilendiğinde NSFW paylaşımlara denk gelmek kaçınılmaz hale geldi. "Exclusive İçerikleri Gizle" seçeneği işlevini tam olarak yerine getirmiyor; sayfa her yenilendiğinde bu tür içerikler tekrar görünür oluyor. Bunun yanında, bazı kullanıcılar DM kutularını adeta cinsel içerikli rollerin dayatıldığı alanlara çevirmiş durumda. Bu durum hem IC gerçekliğe zarar veriyor hem de OOC durumda tiksinç duymama sebep veriyor.

Eminim ki, benimle beraber bu durumdan rahatsız olan birden fazla oyuncu vardır. Bu sorun sadece kişisel rahatsızlık boyutunda değil; uzun vadede oyuncuların IC dünyadan kopmasına, Lifeİnvader platformunu kullanmaktan uzaklaşmasına ve rol yapmaktan soğumasına  dahi neden olabilir. Amacımız sansür değil, denge. İçeriği özgürce üretenler de, görmek istemeyenler de kendi deneyimlerini sürdürebilmeli. Bizler rahatsız oluyoruz.

Özellikle grup sayfalarında bu tarz içeriklerin filtresiz bir şekilde paylaşılması, LifeInvader'ı sosyal rol açısından kullanmak isteyen oyuncular için ciddi bir engel haline geliyor. Örneğin bir karakter hakkında IC bilgi edinmek, mekanların etkinliklerine göz atmak veya diğer karakterlerle etkileşim kurmak isteyen bir kullanıcı, istemediği +18 görsellerle karşılaştığında ya platformdan uzaklaşıyor ya da bu tarz içeriklere maruz kalmak zorunda bırakılıyor. Bu da doğrudan rol isteğini ve oyun motivasyonunu etkiliyor.

DM kutumun artık cinsel mesajlarla dolup taşmasından gına geldi artık. İş kontrolden çıktı. Denetlenmeli.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:56
Toplam Oynama: 170 gün, 3 saat

Kadın

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 15:10
Toplam Oynama: 158 gün, 22 saat
Kadın

Son Giriş: 20 Mayıs 2026, 23:44
Toplam Oynama: 1 gün, 4 saat

Lv.29

Kadın

Son Giriş: 29 Ekim 2025, 22:34
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat

VIP+
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 145 gün, 10 saat
 :onay:  Haklı isyan, cidden gına gelmeye başladı bu tarz durumlardan. Birkaç gün önceki AR-GE'de bahsettiğim "kukla" durumunun bir diğer tezahürü de bu.

Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:47
Toplam Oynama: 61 gün, 13 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 24 Ocak 2026, 13:24
Toplam Oynama: 0 gün, 5 saat
Birlik: ******** **ew

RP Quality Moderator
Kadın

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 16:25
Toplam Oynama: 31 gün, 21 saat
Destek veriyorum, şahsi tavsiyem:

Bu tarz rollerin döneceği farklı bir kategori açılması ya  da ayrı bir sosyal medya platformunun açılması gerektiğini düşünüyorum. Kadın karakter yönetiyorum, günde en az 5 kişiden ERP mesajı alıyorum. Yukarıda arkadaşın dediği gibi, bu roller IC'den uzaklaşma değil, artık sunucudan uzaklaştırmaya rol açıyor.

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 14:24
Toplam Oynama: 224 gün, 8 saat
Ben tüm LifeInvader'ın elden geçirilip NSFW Roleplay kitlesinden arındırılması taraftarıyım.

Başka bir araştırma geliştirme postunda da belirtmiştim.

Alıntı YapÇok doğru. Herhangi bir normal karakter yönetseniz bile bu ERP odaklı kitleye mensup şahıslar platformu ele geçirmiş durumda. Tanganı yırtarım, memelerin nasıl öyle kocaman, azdım, sevişelim mi mesajlarının ardı arkası gelmiyor. Oyuncular gerçek hayatta kendi hesaplarıyla hiç kimseye yazamayacakları türden cinsel mesajları başka oyunculara yazarak rol yönelimi bu konuda olmayan, bu rollerden rahatsızlık duyabilecek kullanıcıları rahatsız ediyor. Lifeinvader'daki cinsel içerikli paylaşım ve mesajların daha da katı bir şekilde değerlendirilmesi görüşündeyim.

Lifeinvader üzerindeki mesajlaşmalar da 'Rahatsız Edici Roller' kuralı kapsamında olmalı ve bundan hoşnut olmayan kullanıcılar, cinsel rol odaklı kullanıcılar tarafından rahatsız edilememeli. Kullanıcıları ifşalamamak adına bu mesajları yayınlamamayı tercih ediyorum, eğer yönetim taraflı bir istem olursa örnekleri seve seve özel mesajdan ulaştırabilirim.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat