LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Jammer (Sinyal Kesici) Sistemi Önerisi.[AR-GE]

Başlatan Kaisz, 04 Temmuz 2025, 01:18:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 14:52
Toplam Oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: CNT
Gerçekçi ve mantıklı değil. Desteklemiyorum.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 16 Ocak 2026, 23:47
Toplam Oynama: 0 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 21:59
Toplam Oynama: 44 gün, 6 saat

Oyuncu
Alıntı yapılan: Bluins - 04 Temmuz 2025, 10:42:53
Alıntı yapılan: Kaisz - 04 Temmuz 2025, 01:18:44Faydaları: Suçluların daha fazla çalışmasını gerektiriyor bu da RP kalitesini artırıyor.

'Suçluların' daha fazla çalışması nasıl rol kalitesini arttırabilir ki?

Yazım dilinize bakıldığında, sanki konuya biraz CnR perspektifiyle yaklaşmışsınız gibi.

Kulağa hiç gerçek gelmiyor, üzgünüm.
sizce kasabada telefon kapalı iken polislerin bizi bulabilmesi gerçekci mi? Zaten kolluk kuvvetleri kalabalik olduğu için illegal'e de böyle şeylerin sağlanması mantıklı olabilir diye düşünüyorum bu yüzden açıldı konu, iyi akşamlar, iyi forumlar.

Oyuncu
Alıntı yapılan: 06Koala - 04 Temmuz 2025, 09:36:52Hocam CCTV'nin kelime anlamı Closed-Circuit Television/Kapalı devre televizyon yalnız.

Kapalı devreye müdahale edebilen sinyal kesici olmaz, olsa olsa yankeski pense falan olur o da kabloya erişip kesebilirsen...
hocam plaka çıkarmak gibi özellikler olmadığı için cctvden saklanmak imkansiz ve kör nokta gibi avantajlarımız olmadığından polis ile aramiza mesafe koyup araç değiştirmemiz hem cctv açısından hemde polis güçlerinin kalabalığı sebebiyle çok zor bu sebepten dolayı jammer sisteminin mantıklı olduğunu düşünüyorum, iyi forumlar diliyorum

Game Moderator
Alıntı yapılan: Kaisz - 04 Temmuz 2025, 22:42:00
Alıntı yapılan: Bluins - 04 Temmuz 2025, 10:42:53
Alıntı yapılan: Kaisz - 04 Temmuz 2025, 01:18:44Faydaları: Suçluların daha fazla çalışmasını gerektiriyor bu da RP kalitesini artırıyor.

'Suçluların' daha fazla çalışması nasıl rol kalitesini arttırabilir ki?

Yazım dilinize bakıldığında, sanki konuya biraz CnR perspektifiyle yaklaşmışsınız gibi.

Kulağa hiç gerçek gelmiyor, üzgünüm.
sizce kasabada telefon kapalı iken polislerin bizi bulabilmesi gerçekci mi? Zaten kolluk kuvvetleri kalabalik olduğu için illegal'e de böyle şeylerin sağlanması mantıklı olabilir diye düşünüyorum bu yüzden açıldı konu, iyi akşamlar, iyi forumlar.

Telefonunuz kapalıyken tespit edilebileceğiniz tek bir yöntem var. Burada paylaşmam doğru olmayabilir ancak kapalı telefonları takip etmek gibi bir durum söz konusu değil.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Alıntı yapılan: notime2cry - 04 Temmuz 2025, 03:27:08Polisler için zaten var, sadece kullanılmadığı için bilinmiyor.

VIP+
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 342 gün, 17 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 00:49
Toplam Oynama: 16 gün, 16 saat
Erkek

Son Giriş: 21 Mart 2026, 22:01
Toplam Oynama: 0 gün, 21 saat