LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Sohbete Fırlayan LSFMD, LSPD, LSSD Mesajları Hk.

Başlatan 1Er, 02 Temmuz 2025, 21:57:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Uzun zamandır bu tarz anonslar yüzünden rol yarım kalıyor. Tam atmosfere giriyorsun, bir anda ekranda kırmızı yazılar dönüyor. Oyuncuların tercihlerine bırakılması çok daha sağlıklı olur. Bence yerinde bir öneri. DESTEKLİYORUM

Oyuncu
Şehrin içindeysen her yerde duyuru hoparlör var diyelim ama mesela şehir dışındayken duymaman gerekiyor bunu Realist degil : ) Böyle duyurular telefondan mesaj olarak iletebilir.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: hissizlestim - 02 Temmuz 2025, 22:20:22Belediye anonsları çoğunlukla rolün tam ortasına denk geliyor ve rol akışını ciddi şekilde sekteye uğratıyor. Özellikle alım duyurularında kendi cümleleriyle yazmak yerine kopyala-yapıştır yapılması, o anki rolümüzün atmosferini yapaylaştırıyor ve dikkatimizi aşırı dağıtıyor. Rol sırasında yukarı kaydırıp metni yeniden okumak zorunda kalıyoruz, bu da etkileşimi zedeliyor.

Discord ve Forum gibi duyuru amaçlı kullanılan resmi platformlar zaten mevcutken, bu tarz mesajların oyun içi akışı bozacak şekilde servis edilmesi gereksiz. Bu sistem ya tamamen kaldırılmalı ya da oyuncuların tercihlerine göre açılıp kapatılabilir hâle getirilmelidir. Hem rol bütünlüğü korunur hem de isteyen duyurulara erişmeye devam eder.

Biz kapatmaktan yanayız. Ayrıca  karakterin telefonununa alım konusuyla ilgili SMS geliyor zaten.

Bağışçı
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 10:18
Toplam Oynama: 94 gün, 19 saat
DESTEKLIYORUM Bunu ben açacaktım sen açtın tam destek

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 14:52
Toplam Oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: CNT
Desteklemedim, alımlar pek fazla açılmıyor zaten. Ayda yılda birkaç kez gördüğünüz mesajlar o kadar da rahatsız edici olamaz. İlgilenilmesi gereken temel bir sorun değil.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Alımlar fazla açılmıyor ya da mesaj çok gelmiyor diyen(ler) oyuna sanırım senede bir giriyorlar. Konuyu kesinlikle destekliyorum, bunun açıp kapatılır olması gerekiyor. Nasıl reklamları görmek zorunda değilsek, bunu da görmek zorunda olmadığımızı düşünüyorum.

Üst üste spam olarak atılıyor, rolün takibini tamamen kesiyor. LSPD için söylemiyorum, zaten çok nadiren atılıyor. LSSD'nin atıldığını ben şahsen iki sefer falan gördüm. En fazla LSFMD taraflı atılıyor bunlar, gereğinden bence çok fazla. Atılacaksa haftada bir kere atılsın, kafi. Oluşum yönetimiyle vs. kesinlikle konuşulmalı ya da açıp kapatılır hale getirilmeli bu muhabbet.