LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

sinirlenip küfürler savurdum, pişmanım.

Başlatan RRovGloxyy55, 28 Haziran 2025, 22:21:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.11

Erkek

Son Giriş: 26 Nisan 2025, 22:41
Toplam Oynama: 8 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
yaklaşık 1 ay önce rol esnasındayken karşı tarafın hile kullandığını sanmam ve rol esnasında biraz gerilmemle ağzıma gelen hertürlü küfürü ettim oyunun moderatörlerine kurucuya vs vs bunun sonucunda ban yedim evimde 1 ay internet olmadı ve yeni farkediyorum çok pişmanım banımın açılmasını istiyorum ve bende sizin benim banımı kaldırmanız sonunda size iyi bir oyuncu olacağıma ve bir daha asla karşınıza şikayet edilmiş bir şekilde çıkmayacağıma söz veriyorum

Oyuncu

Lv.11

Erkek

Son Giriş: 26 Nisan 2025, 22:41
Toplam Oynama: 8 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: RRovGloxyy55 - 28 Haziran 2025, 22:21:14yaklaşık 1 ay önce rol esnasındayken karşı tarafın hile kullandığını sanmam ve rol esnasında biraz gerilmemle ağzıma gelen hertürlü küfürü ettim oyunun moderatörlerine kurucuya vs vs bunun sonucunda ban yedim evimde 1 ay internet olmadı ve yeni farkediyorum çok pişmanım banımın açılmasını istiyorum ve bende sizin benim banımı kaldırmanız sonunda size iyi bir oyuncu olacağıma ve bir daha asla karşınıza şikayet edilmiş bir şekilde çıkmayacağıma söz veriyorum
olayın üstünden 1 ay 23 gün geçmiş şimdi farkediyorum

Bölüm Moderatörü
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:25
Toplam Oynama: 176 gün, 17 saat
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 21:31
Toplam Oynama: 73 gün, 21 saat
Birlik: SanFieVen
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 08:57
Toplam Oynama: 4 gün, 7 saat
Birlik: CNT
Merhaba, başvurunuzu uygun şekilde uygun kanallardan iletin. Aşağıdaki konuyu okumadan başvurmayın, reddedildi.

https://www.rina-roleplay.com/gtav/index.php?topic=19761.0

Başvurular ticket üzerinden alınıyor...