LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Gözaltı sistemi.

Başlatan Shirakidota, 20 Haziran 2025, 00:41:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Helper
DESTEKLİYORUM, 7/24 vardiyalı bir SAVCI sistemi olmayacaksa neden bu gözaltı sistemi ve yargı rolü var? SAVCI olan arkadaşlar o kadar gözaltında bekleyen insanlar varken çoğu zaman ilgilenecekler diyip AFK atıyor, oyundan çıkıyor, ya da rozet çıkartıp ERP, ya da orada burada geziyor. İLLEGAL'in gerçekten bitmesini isteyen arkadaşların desteklediğini duydum, PD/SD İLLEGAL yoksa rol yapamaz sadece etrafta araba sürer, PARTNER, GOLDVİP, VİP gibi iLLEGAL'in işine yarayan ayrıcalıklar olmasa onlar da satın alınmaya başlamaz, maske hakları, isim değiştirme hakları, ek karakter açmak, ev alımı için uğraşılması, sunucunun ekonomisi. Sadece araba, ev alım satımı yapıp tek rolümüzün ALIM/SATIM olmasını istiyor olabilirler tabi farklı mevzu. SAMP rina öyleydi, İLLEGAL bittiği zaman ne oldu? SAMP kapanmadan önce giren arkadaşlar da elbet görmüştür tabi, ne polis nede şerif etrafta devriye atıyordu. Çünkü birliklerinin bir anlamı kalmamıştı. Sunucu bir yemekse, İLLEGAL ona lezzetini katan gizli tariftir, Gasp rollerinin bu kadar kısılması ve gasp yapacak alan bırakılmaması, polis memurlarına karşı mermi yememelerini önlemek için yapılan ayrıcalıklı YAZILMAMIŞ/VARLIĞI MEÇHUL kurallar. Serveri illegal yapan adamlar ayakta tutuyor, Maske hakkı alıyor silahı erkenden gelsin diye VİP alıyor. Eğer yapabiliyorsanız İLLEGAL ve LEGAL'in bu zamana kadar almış oldukları maske, vip ya da benzeri işlerini kolaylaştıran şeyleri ne kadar sıklık ile aldığına bakın. İLLEGAL olmazsa sunucuda bir anlam kalmaz. Yeterince kısıtlanmadı mı zaten?

DESTEKLİYORUM!

LSPD
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 56 gün, 7 saat
Alıntı yapılan: Bieronke - 20 Haziran 2025, 20:28:00DESTEKLİYORUM, 7/24 vardiyalı bir SAVCI sistemi olmayacaksa neden bu gözaltı sistemi ve yargı rolü var? SAVCI olan arkadaşlar o kadar gözaltında bekleyen insanlar varken çoğu zaman ilgilenecekler diyip AFK atıyor, oyundan çıkıyor, ya da rozet çıkartıp ERP, ya da orada burada geziyor. İLLEGAL'in gerçekten bitmesini isteyen arkadaşların desteklediğini duydum, PD/SD İLLEGAL yoksa rol yapamaz sadece etrafta araba sürer, PARTNER, GOLDVİP, VİP gibi iLLEGAL'in işine yarayan ayrıcalıklar olmasa onlar da satın alınmaya başlamaz, maske hakları, isim değiştirme hakları, ek karakter açmak, ev alımı için uğraşılması, sunucunun ekonomisi. Sadece araba, ev alım satımı yapıp tek rolümüzün ALIM/SATIM olmasını istiyor olabilirler tabi farklı mevzu. SAMP rina öyleydi, İLLEGAL bittiği zaman ne oldu? SAMP kapanmadan önce giren arkadaşlar da elbet görmüştür tabi, ne polis nede şerif etrafta devriye atıyordu. Çünkü birliklerinin bir anlamı kalmamıştı. Sunucu bir yemekse, İLLEGAL ona lezzetini katan gizli tariftir, Gasp rollerinin bu kadar kısılması ve gasp yapacak alan bırakılmaması, polis memurlarına karşı mermi yememelerini önlemek için yapılan ayrıcalıklı YAZILMAMIŞ/VARLIĞI MEÇHUL kurallar. Serveri illegal yapan adamlar ayakta tutuyor, Maske hakkı alıyor silahı erkenden gelsin diye VİP alıyor. Eğer yapabiliyorsanız İLLEGAL ve LEGAL'in bu zamana kadar almış oldukları maske, vip ya da benzeri işlerini kolaylaştıran şeyleri ne kadar sıklık ile aldığına bakın. İLLEGAL olmazsa sunucuda bir anlam kalmaz. Yeterince kısıtlanmadı mı zaten?

DESTEKLİYORUM!

Oyuncu
Katılıyorum, tamam 7 24 olmasınlar ama çıkıpta gerçek hayatta nöbetçi savcı nöbetçi mahkeme gibi şeyler var. Sunucudaki bu sistem legal rol ağırlı giden biri olarak bana bile çok saçma geliyor, sadece ona değil tüm suçlulara o zaman göz altı uygulanmalı madem realistik roleplay sunucusu o zaman her suç gerçek hayattaki gibi dava görülüp işlenmeli. Tabi Rina V yönetimi bu yorumları okumayıp kesinlikle red vericeğinden artık çok bir anlamı kalmıyor oyuncular için.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 23 Nisan 2026, 06:01
Toplam Oynama: 3 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: halkinadami amos - 20 Haziran 2025, 09:57:30sadece bekletmek için, illegalden uzaklaştırmak için yapılmış bir sistem. Mantıklı bir dayanağı yok
Eğer bir sistem koyulacaksa bunun neden sorusunun cevabını almalı. Sadece il-legal'den uzaklaşınca nolucak sanki il-legal'de para bile yok. Eğer Cana kastım varsa bunun kanıtını göstermelerini istedim, öyle bir kanıt yok.

VIP+
Alıntı yapılan: Cryus - 20 Haziran 2025, 20:31:09
Alıntı yapılan: Bieronke - 20 Haziran 2025, 20:28:00DESTEKLİYORUM, 7/24 vardiyalı bir SAVCI sistemi olmayacaksa neden bu gözaltı sistemi ve yargı rolü var? SAVCI olan arkadaşlar o kadar gözaltında bekleyen insanlar varken çoğu zaman ilgilenecekler diyip AFK atıyor, oyundan çıkıyor, ya da rozet çıkartıp ERP, ya da orada burada geziyor. İLLEGAL'in gerçekten bitmesini isteyen arkadaşların desteklediğini duydum, PD/SD İLLEGAL yoksa rol yapamaz sadece etrafta araba sürer, PARTNER, GOLDVİP, VİP gibi iLLEGAL'in işine yarayan ayrıcalıklar olmasa onlar da satın alınmaya başlamaz, maske hakları, isim değiştirme hakları, ek karakter açmak, ev alımı için uğraşılması, sunucunun ekonomisi. Sadece araba, ev alım satımı yapıp tek rolümüzün ALIM/SATIM olmasını istiyor olabilirler tabi farklı mevzu. SAMP rina öyleydi, İLLEGAL bittiği zaman ne oldu? SAMP kapanmadan önce giren arkadaşlar da elbet görmüştür tabi, ne polis nede şerif etrafta devriye atıyordu. Çünkü birliklerinin bir anlamı kalmamıştı. Sunucu bir yemekse, İLLEGAL ona lezzetini katan gizli tariftir, Gasp rollerinin bu kadar kısılması ve gasp yapacak alan bırakılmaması, polis memurlarına karşı mermi yememelerini önlemek için yapılan ayrıcalıklı YAZILMAMIŞ/VARLIĞI MEÇHUL kurallar. Serveri illegal yapan adamlar ayakta tutuyor, Maske hakkı alıyor silahı erkenden gelsin diye VİP alıyor. Eğer yapabiliyorsanız İLLEGAL ve LEGAL'in bu zamana kadar almış oldukları maske, vip ya da benzeri işlerini kolaylaştıran şeyleri ne kadar sıklık ile aldığına bakın. İLLEGAL olmazsa sunucuda bir anlam kalmaz. Yeterince kısıtlanmadı mı zaten?

DESTEKLİYORUM!

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 27 Nisan 2026, 08:40
Toplam Oynama: 42 gün, 6 saat
Erkek

Son Giriş: 24 Nisan 2026, 20:14
Toplam Oynama: 0 gün, 13 saat

DESTEKLİYORUM!

VIP+

Lv.36

Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 16:11
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Bende sonuna kadar destekliyorum lütfen bu şeyin sonunu getirin.

Oyuncu

DESTEKLİYORUM!

Game Moderator
Bu sisteme cidden bir düzen gelmeli, saçma sapan açılan aranmalar yüzünden bir hafta bekliyoruz. Üstüne üstlük savcılar içeride tutukluları  aşşağılıyor/emrivaki konuşuyor bildiğin gerçeklikten çıkıyor insanlar haftalarca bile bekledikleri oluyor resmen il-legal düzeni çok bozuyor.