LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Yeni rol fikri : Lastikci rolü

Başlatan Pledo, 12 Haziran 2025, 09:07:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 10 Mayıs 2026, 11:24
Toplam Oynama: 38 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 06 Temmuz 2025, 09:36
Toplam Oynama: 0 gün, 21 saat
Selamlar. Sunucuda oynamaktan keyif alıyorum fakat günde üç saat oynuyorsam iki saati araba sürmekte, iki saat oynuyorsam bir saati araba surmekle geçiyor. Bir kafe tarzı is yerlerinde çalışmak yerine kendi rolumu yapmak istiyorum.

Rolümun ismi: lastikci rolu
Rol icerigi: peki bu lastikci rolu nasil olucak? Biliyorsunuzki herkes araba alinca eğer ucuzsa modifiye kısmından "özel lastikler" kısmını alıyor. Pahalıysa da zenginler ve arabasını tam olmasını isteyenler alıyor. Bazı kişiler ne ise yaradığını bile bilmiyor hatta. Benim rol planım su şekilde.

Yanlış bilmiyorsam her arabanın modifiyeci üzerinde "özel lastikler" seçeneği 18.500 dolar. Ve bu biliyorsunuz düşük seviye ve ya sıfır bir araba alan biri için gereksiz masraf olarak görülüyor fakat yine de bir şekilde alınıyor.

Sistem hakkında bahsetmem gerekirse; bir komut olucak ve panel açılıcak. Bu panelde en üste arabanın orjinal modifiye fiyatı (18.500) doları yazıcaz ve bize otomatik olarak %30'unu çıkartıcak. Bu da 5.550 dolar yapıcak. (bu 5.550 dolar, "özel lastik" yapmak için kullanılan malzemeye verdiğimiz para, yanlış anlaşılmasın) Ve toplam çıkarttığımız sonuc 12.950 dolar yapma masrafı olucak.

Biz kişiden fatura sistemi ile her zaman 12.950 dolar alacağız. Yani ilan verirken "12.950 dolara lastik koruyucu almak istemez misiniz? PanGiLD şirketine şimdi uğrayın!" gibi bir ilan verebileceğiz. Her seferinde hem malzeme parası alıcak, hem de kişiler 18.500 yerine 12.950 verip 6000 dolar indirimli bir şekilde yararlanıp hemde sunucu da biraz daha aktif rol ortamı elde etmeye çalışacağız.

Lastikci olmak içinde belirli bir para ve şart isteyebilir. Benim aklımda bir para yok fakat transit tarzı bir arabaya benzer model bir araba varsa o tarz bir arabaya taksi plakası gibi bir şart koyabilir.

Yani arkadaşlar bu sistem gelişir. Desteğiniz önemli.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat

VIP+
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 145 gün, 11 saat
Bu tarz oyuncuların birbiriyle etkileşimini arttıran mesleklerin artması destekliyorum ancak bu tür meslekler bir yerden sonra tamamen para odaklı olmaya başlıyor. Roller, etkileşimler daha kısır; yaptım-bitti-paramı ver şeklinde ilerlemeye başlıyor ve tamamen kâr amacı gütmeye başlıyor, rol deneyimi yaşatmaktan ziyade.

Yine de destekliyorum  :onay:. Bazı sistem detayları ve işleyiş tartışılabilir, fikir güzel.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 139 gün, 4 saat
Alıntı yapılan: FireShine - 12 Haziran 2025, 12:50:37Bu tarz oyuncuların birbiriyle etkileşimini arttıran mesleklerin artması destekliyorum ancak bu tür meslekler bir yerden sonra tamamen para odaklı olmaya başlıyor. Roller, etkileşimler daha kısır; yaptım-bitti-paramı ver şeklinde ilerlemeye başlıyor ve tamamen kâr amacı gütmeye başlıyor, rol deneyimi yaşatmaktan ziyade.

Yine de destekliyorum  :onay:. Bazı sistem detayları ve işleyiş tartışılabilir, fikir güzel.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 10 Mayıs 2026, 11:24
Toplam Oynama: 38 gün, 4 saat
Kadın

Son Giriş: 06 Temmuz 2025, 09:36
Toplam Oynama: 0 gün, 21 saat
Alıntı yapılan: FireShine - 12 Haziran 2025, 12:50:37Bu tarz oyuncuların birbiriyle etkileşimini arttıran mesleklerin artması destekliyorum ancak bu tür meslekler bir yerden sonra tamamen para odaklı olmaya başlıyor. Roller, etkileşimler daha kısır; yaptım-bitti-paramı ver şeklinde ilerlemeye başlıyor ve tamamen kâr amacı gütmeye başlıyor, rol deneyimi yaşatmaktan ziyade.

Alıntı yapılan: ŞEKER - 12 Haziran 2025, 14:16:08

Alıntı yapılan: Sizophrens - 12 Haziran 2025, 09:45:49:like:  :dislike:

Teşekkürler arkadaşlar.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat

Kadın