LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Personel Şikayeti - Miles Arrowfield

Başlatan bilemezler, 07 Haziran 2025, 15:44:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 01:28
Toplam Oynama: 47 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PERSONEL ŞİKAYETİ

1.0 Şikayetçi Taraf
1.1. Adı Soyadı: Norbert Havenstein
1.2. Telefon: 500-0-500
1.3. Adres: Morningwood Avenue, Kapı no:612

1.4 Şikayet Edilen Personel(ler)
2.1. Ad(lar): Miles Arrowfield
2.2. Rozet numarası(ları): bilinmiyor.

3. Olay Bilgisi
3.1. Tarih(ler) ve Zaman(lar): 07/06/2025 15:39
3.2. Olay Bilgisi Konumu: Magellan, GYM yanı. Miles Arrowfield bana aranmayı oluşturan ve kelepçe atan şahıs. İlk başta miranda haklarınızı okuyorum diyip miranda haklarımı okumadı, sonra beni Edward Walls adlı arkadaşın tutuklaması için departmana getirdi. Beni Walls'a bıraktı sonrasında gitti, olayın en başında Miles Arrowfield miranda haklarımı okumadı. Walls'da bunu sorgulamayıp direkt hapise gönderdi. Walls'dan şikayetçi değilim.

(( 3.6. Kanıt(lar) )): Sahip olduğunuz OOC kanıtları aşağıya ekleyin.

Bildirim ve Onaylama

Personel şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına personeli hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.

Ben (Norbert Havenstein), doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.

İmza: Haven.
Tarih: 07/06/2025

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 14:52
Toplam Oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: CNT

MISSION ROW HEADQUARTERS — LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
" to protect and to serve "

ONLINE İHBAR SİSTEMİ

Saygıdeğer vatandaşımız. Personelimiz veya kişi hakkındaki şikayetiniz yetkili mecralar tarafından incelendi ve değerlendirilme aşamasına alındı. Sürecin bundan sonraki kısmı, departmanın gizlilik politikaları gereği size herhangi bir geri bildirim sağlanmadan devam edecektir. Lütfen bu konu hakkında yetkili mecraları meşgul etmeyiniz.

Police Detective II      Noah Vance

Los Santos Police Department