LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Personel Şikayeti - Jackson_Harrington, Miles_Arrowfield, Marceline_Levasseur

Başlatan zepeX, 03 Haziran 2025, 16:25:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PERSONEL ŞİKAYETİ

1.0 Şikayetçi Taraf
1.1. Adı Soyadı: Adrian Morte
1.2. Telefon: 9999960
1.3. Adres: Mirror Park

1.4 Şikayet Edilen Personel(ler)
2.1. Ad(lar): Marceline_Levasseur, Jackson_Harrington, Miles Arrowfield
2.2. Rozet numarası(ları): 087659 Jackson Harrington, 091970 Marceline_Levasseur

3. Olay Bilgisi Saat 15:00 gibi Mirror Park'tan Vespucci Beach GYM'e doğru yol aldık, polis aracına çarptım ardından bir kişiyi ezmişim fakat lensimden dolayı ezdiğim kişiyi göremedim, arkadaştan özürümü diledim ve benlik bir sorun yoksa gideceğimi belirttim daha sonrasında GYM'e gittim toplamda bir iki üç dakika sonra polisler geldi. Sporumu bitirdikten sonra geleceğimi söylediler, sporumu bitirmeden çıktım müsait bir yerde sağa çektim ve bekledim. Ardından polisler geldi ve benle dalga geçercesine konuşmaya başladılar. Bu durum beni çok rahatsız etti artı olarak şikayet ettiğim konular ; memur sakinliğini korumuyor departmanın imajını ve otorisinin güven duygunusun sarsacak davranışlar sergiliyor sivillerle iletişim konusunda hiç olumlu yaklaşmıyor. Gerekenin yapılmasını talep ediyorum.
3.1. Tarih(ler) ve Zaman(lar): 03/06/2025 15:03
3.2. Olay Bilgisi Konumu: Vespucci Beach, GYM

(( 3.6. Kanıt(lar) )): Sahip olduğunuz OOC kanıtları aşağıya ekleyin.

Bildirim ve Onaylama

Personel şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına personeli hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.

Ben (Adrian Morte), doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.

İmza: A.M
Tarih: 03/06/2025

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 14:52
Toplam Oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: CNT

MISSION ROW HEADQUARTERS — LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
" to protect and to serve "

ONLINE İHBAR SİSTEMİ

Saygıdeğer vatandaşımız. Personelimiz veya kişi hakkındaki şikayetiniz yetkili mecralar tarafından incelendi ve değerlendirilme aşamasına alındı. Sürecin bundan sonraki kısmı, departmanın gizlilik politikaları gereği size herhangi bir geri bildirim sağlanmadan devam edecektir. Lütfen bu konu hakkında yetkili mecraları meşgul etmeyiniz.

Police Detective II      Noah Vance

Los Santos Police Department