LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

v7.4 Güncelleme Geçmişi

Başlatan Hera, 29 Mayıs 2025, 01:57:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kadın

Son Giriş: 26 Eylül 2025, 22:54
Toplam Oynama: 0 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 24 Ağustos 2025, 14:05
Toplam Oynama: 0 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
3 numara sağlam saç gelecek mi, bence gelmeli artık ve pantolonlar gerçekten çok kötü. Fanila kısmında bir tane güzel pantolon var. Daha sağlam kot pantolonlar gelebilir erkek karakterler için, ayrıca saç stilleri de berbat durumda. Kimse yanlış anlamasın sadece eleştiri yapıyorum fakat güncellemeler sanki sadece klas giyinen erkek karakterler için yapılmış gibi duruyor. Ayrıca birkaç bol paça pantolon görüyoruz, onların paçaları da çok büyük, çete rolü yapıyorum ve hiç memnun değilim, benimle birlikte birçok kişi de aynı düşünce de olabilir belki de emin değilim. Daha iyi şeyler bekliyoruz, eklenmek için eklenen şeyler değil. İyi günler.

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:12
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
Alıntı yapılan: seuls les morts voient - 30 Mayıs 2025, 20:33:433 numara sağlam saç gelecek mi, bence gelmeli artık ve pantolonlar gerçekten çok kötü. Fanila kısmında bir tane güzel pantolon var. Daha sağlam kot pantolonlar gelebilir erkek karakterler için, ayrıca saç stilleri de berbat durumda. Kimse yanlış anlamasın sadece eleştiri yapıyorum fakat güncellemeler sanki sadece klas giyinen erkek karakterler için yapılmış gibi duruyor. Ayrıca birkaç bol paça pantolon görüyoruz, onların paçaları da çok büyük, çete rolü yapıyorum ve hiç memnun değilim, benimle birlikte birçok kişi de aynı düşünce de olabilir belki de emin değilim. Daha iyi şeyler bekliyoruz, eklenmek için eklenen şeyler değil. İyi günler.

Erkek adamın 2 kıyafeti olur fazlası bozar, bunlarla idare edeceğiz.