LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Kiralık mülkler

Başlatan swagsoul, 25 Mayıs 2025, 22:31:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Community Advisor
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:55
Toplam Oynama: 36 gün, 15 saat
Alıntı yapılan: yeterli - 27 Mayıs 2025, 14:46:49Roleplay sunucusunda oynuyoruz. Elektronik bir şey sunucuda da yok diye biliyorum. Klasik kilitlerin kendi kendine kilitlenmesi kadar saçma bir şey görmedim, duymadım. Kiraya verdiğiniz evlerin kapısını açık bırakan varsa gidip kendiniz kontrol edin bir zahmet. Ev sizin değilmiş gibi köşeye atıp kendi halinde bırakacaksanız bu durumları kabullenin.
Evleri ticarethane olarak kullanıyor olabilirsiniz, bünyemde birden fazla işyerim var ve ben bunun kilitlerini düzenli kontrol ediyorum. Aynısını yapmalısınız. Otomatik ev kilitlenmesi bu işi farma dönüştürür.  Üstte de yazdığı gibi, bunu bir köşeye atıp kendi haline bırakmamalısınız.

VIP+
Alıntı yapılan: yeterli - 27 Mayıs 2025, 14:46:49Roleplay sunucusunda oynuyoruz. Elektronik bir şey sunucuda da yok diye biliyorum. Klasik kilitlerin kendi kendine kilitlenmesi kadar saçma bir şey görmedim, duymadım. Kiraya verdiğiniz evlerin kapısını açık bırakan varsa gidip kendiniz kontrol edin bir zahmet. Ev sizin değilmiş gibi köşeye atıp kendi halinde bırakacaksanız bu durumları kabullenin.