LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Kilometre >> Mil

Başlatan zria, 23 Mayıs 2025, 19:24:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Partner

Lv.27

Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 81 gün, 15 saat
Selamlar!

Rina V'de biliyorsunuz ki tüm hız ve metrik birimler kilometre cinsinden hesaplanıyor. km/h ve araç kilometrelerinde ya da mesafelerdeki km. gibi.
Bu, hem Amerika'da geçen bir roleplay sunucusu gözüyle incelendiğinde, hem de dışarıdan sunucuyu inceleyen ve bu tarz küçük detaylara dikkat eden bir kitlenin gözünden bakıldığında saçma kalıyor.

Amerikada yaşayan insanlar neden mil yerine kilometre desin ki?

Ek olarak, bu durumun gerçekçi bir roleplay deneyimi sunmak isteyen bir sunucu için küçük bir eksi olduğunu düşünüyorum, bu durum da dışarıdan bakıldığında imaj zedelenmesine sebep oluyor.

kısa bir ekleme: yaptığım önerinin bir çok kişi gözünden ''sunucu kitlesi buna uyum sağlayamaz'' sebebiyle ters düşünceye maruz kaldığını fark ettim. fakat bana kalırsa önemli olan halihazırda sunucu kitlesinin alışıp alışamaması değil, yeni gelecek kitlelerin sunucuya uyum sağlamasında sorun yaşamaması ve bu durumu garipsememesi. yukarıda da bahsettiğim gibi ''gerçekçi bir deneyim arz eden'' roleplay sunucusunda bu tarz bir şey dışarıdan bakıldığında hoş görülmüyor veya karşılanmıyor.

Bu konuda değişikliğe gidilmesi gerektiğini düşünüyorum, çünkü bu Dolara Türk Lirası demek gibi bir şey.

Oyuncu
İsteyen oyunculara özel ayarlar içerisinden değiştirilebilecek böyle bir opsiyon eklenebilir, destekliyorum. Hız göstermesi için mph/kmh, yakıt için galon/litre vs.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 18 Mart 2026, 18:33
Toplam Oynama: 70 gün, 18 saat
Birlik: (Yok)
Hoş olurdu olsa, güzel.

ULSA
Mantıklı olsa güzel görünür.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 11 Haziran 2025, 22:43
Toplam Oynama: 1 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
gereksiz bir detay olur. Her ne kadar rol de olsa insanlar kilometre ye alıştığı için mile de kilometre diyeceklerdir. :dislike:

VIP+
Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 00:55
Toplam Oynama: 145 gün, 7 saat
Detaylara önem veren birisi olarak çok sıcak bakamadım. Bu mantıkla genel ölçü birimlerini de pound, inç, yard, foot vb. şekilde kullanmamız gerekir. Kişisel tercihe bırakılıp, GTA Online'da da olduğu gibi, opsiyonel seçenek olarak eklenebilir.

Partner

Lv.27

Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 81 gün, 15 saat
bu bir seçenek değil, amerikan rolünde ZORUNLU olarak kullanılması gerekilen bir sistem. gerçekçi bir rol kalitesi isteniyorsa, yapılması gerekiyor.