LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Telefon Tasarımı Hakkında

Başlatan 𝐁𝐞𝐤𝐢𝐫𝐞𝐱𝐬, 18 Mayıs 2025, 17:40:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Game Moderator
Alıntı yapılan: BX - 18 Mayıs 2025, 21:55:15
Alıntı yapılan: Bluins - 18 Mayıs 2025, 21:48:27
Alıntı yapılan: BX - 18 Mayıs 2025, 21:44:16
Alıntı yapılan: Bluins - 18 Mayıs 2025, 21:41:43Basit bir arayüz değişikliği olarak görünse de uygulamaların içeriklerinin/butonlarının nasıl yerleştirildiğini direkt olarak etkileyebilir. "Gerçekten böyle bir efora ihtiyaç var mı?" sorusunu sorduruyor. Efor karşılığında elde edeceğimiz tek şey bir interface değişikliği ise, tüm uygulamaların interface detaylarını tekrardan tasarlayacak kadar büyük bir ihtiyaç değil gibi görünüyor.

Kişisel bir yorum tabii, olsa da olur olmasa da olur tadında.
Eğer çerçeve CSS içerisinde ayrı bir dosya olarak bulunuyorsa hiç yormadan çözülür, fakat kodla tasarlandıysa biraz uğraştırır

Endişem aslında, 'Dynamic Island' etkisinin, uygulamaların üstüne overlap olma ihtimali. Umarım dediğiniz gibidir.
en baştada dediğim gibi, "olsada olur, olmasada olur" denebilecek bir AR:GE fakat tatlı değişiklikler güzel olur

Değişiklik iyidir, size katılıyorum. Aynı ekranı aylardır her gün saatlerce gören bir çok dedike oyuncu vardır.

Oyuncu
olmaması için bir sebep göremiyorum ama gereksiz ya. sonuçta medium bir rp serveri telefon tasarımının azıcık daha modern olması ne fark gösterebilir

Oyuncu
Alıntı yapılan: mustaine - 19 Mayıs 2025, 01:39:10olmaması için bir sebep göremiyorum ama gereksiz ya. sonuçta medium bir rp serveri telefon tasarımının azıcık daha modern olması ne fark gösterebilir

katılıyorum ztn sunucuda aşırı önemli bir şey değil gibi telefon ama olsada fena olmaz medium rp olmasa hard rp fln olsa evet 1den fazla telefon olsun falan bile derdim.

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:12
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
Alıntı yapılan: mustaine - 19 Mayıs 2025, 01:39:10olmaması için bir sebep göremiyorum ama gereksiz ya. sonuçta medium bir rp serveri telefon tasarımının azıcık daha modern olması ne fark gösterebilir

Medium RP kararını kim verdi onu anlamadım.

Her neyse ana konuya gelirsek yakın bir vakitte telefon tasarımında radikal bir değişiklik düşünülmüyor, farklı şeylere efor harcamayı düşünüyoruz.