LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Düzenlenmeyen/dikkat edilmeyen politikalar

Başlatan nefertumhaschwalth, 17 Mayıs 2025, 12:43:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sunucudaki politikaların en baştan düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum. A yetkilisi, politikada kesin olarak yasaklanmış bir kuralı, şikayette yasak olmadığını söylüyor. Ancak B yetkilisi, farklı bir şikayette aynı kişiye bu kuraldan dolayı uyarı da olsa bir işlem uygulayabiliyor. Sunucuda yazılı olmayan kurallar var. Herhangi bir kişiyi bu konudan suçlamıyor, yargılamıyorum. Oyunculara tüm politikaların güncellemesi sunulmuyor. Bazı politika güncellemelerinden sadece yetkililerin haberi olunca biz oyuncular bu tarz sorunlardan dolayı açtığımız veya bize açılan şikayetlerde epey problem yaşıyoruz.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 11 Haziran 2025, 22:43
Toplam Oynama: 1 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Katılıyorum, özellikle reklamlarla alakalı problem var. Birisi CID kodu olmadan reklamları onaylıyor, bir diğeri Discord üzerinden yasaklandığını söylüyor ve reklamları onaylamıyor. Birisi miamrlık reklamımı veremezsin diye reddediyor, diğeri onaylıyor. İşin ucunda yetkili haksız olsun veya olmasın, mağdur olan tek kişi oyuncu oluyor.

Tüm kuralların net bir şekilde oyuncularla paylaşılması gerekiyor, destek.

Oyuncu
Katılıyorum. Bug Abuse başlığında herhangi bir politika mevcut değil, bunu güncel admin kadrosunda bulunan XENIA da söylemişti. Aynı şekilde admin yolunda olan, genel görevli Orbital de savunmuştu. Oyunumuzun politikalar kısmına girdiğimizde, Bug Abuse başlığında herhangi bir kural göremiyoruz. Tabii ki bunu düşünürsek sistem açığını kötüye kullanmak falan aklımıza gelir. Fakat daha 5-6 ay önce açılmış bir şikayette CTRL basmanın Bug Abuse olmadığını savunan Rina Politikası, şu anda CTRL basmanın Bug Abuse olduğunu savunuyor. Fakat buna dair herhangi bir güncelleme yok, bunlara kesinlikle dikkat edilmeli. Destekliyorum bu konuyu.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 19 Nisan 2025, 15:02
Toplam Oynama: 257 gün, 12 saat
Birlik: ******gan
Kadın

Son Giriş: 18 Nisan 2025, 18:10
Toplam Oynama: 12 gün, 0 saat
evet, dostluk kanıtı sunması gerektiğini bilmeyen 10 level bir oyuncuya dostluk kanıtı sunmadığı için işlem uygulamak garip kaçıyor.

Oyuncu
polıtıkalar bastan sona kadar düzenlenmeli

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 17:57
Toplam Oynama: 86 gün, 22 saat
Birlik: *****tus
Alıntı yapılan: nefertumhaschwalth - 17 Mayıs 2025, 12:43:27Sunucudaki politikaların en baştan düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum. A yetkilisi, politikada kesin olarak yasaklanmış bir kuralı, şikayette yasak olmadığını söylüyor. Ancak B yetkilisi, farklı bir şikayette aynı kişiye bu kuraldan dolayı uyarı da olsa bir işlem uygulayabiliyor. Sunucuda yazılı olmayan kurallar var. Herhangi bir kişiyi bu konudan suçlamıyor, yargılamıyorum. Oyunculara tüm politikaların güncellemesi sunulmuyor. Bazı politika güncellemelerinden sadece yetkililerin haberi olunca biz oyuncular bu tarz sorunlardan dolayı açtığımız veya bize açılan şikayetlerde epey problem yaşıyoruz.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:54
Toplam Oynama: 216 gün, 16 saat
Kadın

Son Giriş: 28 Ağustos 2025, 20:22
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat

Oyuncu
doğru, yapılan bir şeyin belirsizliği veya yöneticilerin/görevlilerin birbirleriyle çeliştikleri çok oluyor.