LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Birliklerin Onaylarının Alınması Hk.

Başlatan winteroad, 16 Mayıs 2025, 19:30:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Alıntı yapılan: yeterli - 17 Mayıs 2025, 22:41:08Kimse oyuna yeni başlamadığı sürece yanlışlıkla politika ihlal etmez. Kurallara uymak çok basit bir şey. Özellikle onaylı bir birlik sahibi olacak kadar oyun oynadıysanız bir zahmet politika ihlal etmeyin, edince de istemeden oldu diye savunmayla çıkmayın. Birlik onayları politikaları dikkate almayan kişilere değil, rol yapan kişilere veriliyor.
Oyuna yeni başlayan da uzun yıllar geçiren de isteyerek veya istemeyerek kural ihlalinde bulunabilir. Burada bahsedilen asıl şey kural ihlali yapıp yapmamak değil, alınan sicil fark etmeksizin doğrudan onayın gidebiliyor olması. Ayrıca son eklenen kuraldan önce onaylar liderlerin aldığı sicillerin türüne göre gidiyordu yani onay en ufak sicilde alınan durumda değildi, bu sistem de aylarca bu şekilde devam etti ve verimli şekilde ilerliyordu. Son yazdığın "istemeden oldu" savunması da bu şekilde savunma yapanları bağlar, biz böyle bir yöntem izlemiyoruz. Ayrıca bu savunma şeklinin argeyle ilgisini de çözemedim. Kimin ne şekilde savunma yöntemi sergilediği beni ilgilendiren bir durum değil. Yorumun için teşekkürler.

Oyuncu
Desteklemeyenlerin yüzde doksanı istisnasız bize karşı ooc kinli olan arkadaşlar. Hayır anlamıyorum burada bütün birliklere ve sunucu sağlığına yarar sağlayacak bir arge var ama gel görki kininiz aklınızı ve gözünüzü bulandırmış. Bu kadar kinlendirdiysek üzgünüm ama bir şeyleri başarmışız.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 16 Nisan 2026, 12:32
Toplam Oynama: 14 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 03 Mayıs 2026, 22:32
Toplam Oynama: 59 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)