LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Rina Roleplay'e Department of Correction Gerekliliği

Başlatan Riot, 11 Mayıs 2025, 14:54:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VIP+
Erkek

Son Giriş: 22 Mayıs 2026, 13:08
Toplam Oynama: 0 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 00:20
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Hem legal, hem illegal tarafında rol çeşitliliğinin artacağı bir sistem. Yapılırsa her iki tarafında buna göre hareket edeceğine ve zamanla bu sistemi desteklemek istemeyen kişilerin ısınıp alışabileceğine hatta eğlenebileceğine inanıyorum. Destekliyorum :fistbump:

Oyuncu

Lv.23

Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 10:33
Toplam Oynama: 102 gün, 3 saat
Birlik: **** ****und

Oyuncu
Correctional officer (Düz memur), Sergeant/Supervisor, Warden (Cezaevi müdürü) bu ve bunun gibi bir çok şeyin sunucu yöneticileri hazır olsa dahi oluşum yöneticileri ve oluşumdakiler bu duruma hazır değil. Geniş çaplı her şey düşünülmeli ve sorunsuz bir şekilde bu hazır hale getirilmelidir. Birkaç kişi zamana bırakılması gerektiğini söylemiş, bu kesinlikle doğru. Fikrinizi destekliyorum.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat

Oyuncu
Alıntı yapılan: Athanasia - 11 Mayıs 2025, 21:16:42Correctional officer (Düz memur), Sergeant/Supervisor, Warden (Cezaevi müdürü) bu ve bunun gibi bir çok şeyin sunucu yöneticileri hazır olsa dahi oluşum yöneticileri ve oluşumdakiler bu duruma hazır değil. Geniş çaplı her şey düşünülmeli ve sorunsuz bir şekilde bu hazır hale getirilmelidir. Birkaç kişi zamana bırakılması gerektiğini söylemiş, bu kesinlikle doğru. Fikrinizi destekliyorum.
zamana bırakılırsa çok büyük ihtimalle unutulup gider. dendiği gibi geniş çaplı bir hazırlık yapılması gerektiği belli ama zamana bırakılması yerine sunucu yönetiminin ertelemeden buna gereken odağı vermesi ve hazırlığa başlaması gerektiğini düşünüyorum.

tabii peri masalı değil her şey. aktif bir oluşum olur mu, oyunculardan talep görür mü net bir şey söylemek zor. ama yine de IC hapsin gerçekten rol yapılabilecek bir yer olmasının ve OOC hapisten bir nebze olsun farkı olmasının gerektiğini düşünüyorum.

Oyuncu
Alıntı yapılan: mustaine - 11 Mayıs 2025, 23:09:59
Alıntı yapılan: Athanasia - 11 Mayıs 2025, 21:16:42Correctional officer (Düz memur), Sergeant/Supervisor, Warden (Cezaevi müdürü) bu ve bunun gibi bir çok şeyin sunucu yöneticileri hazır olsa dahi oluşum yöneticileri ve oluşumdakiler bu duruma hazır değil. Geniş çaplı her şey düşünülmeli ve sorunsuz bir şekilde bu hazır hale getirilmelidir. Birkaç kişi zamana bırakılması gerektiğini söylemiş, bu kesinlikle doğru. Fikrinizi destekliyorum.
zamana bırakılırsa çok büyük ihtimalle unutulup gider. dendiği gibi geniş çaplı bir hazırlık yapılması gerektiği belli ama zamana bırakılması yerine sunucu yönetiminin ertelemeden buna gereken odağı vermesi ve hazırlığa başlaması gerektiğini düşünüyorum.

tabii peri masalı değil her şey. aktif bir oluşum olur mu, oyunculardan talep görür mü net bir şey söylemek zor. ama yine de IC hapsin gerçekten rol yapılabilecek bir yer olmasının ve OOC hapisten bir nebze olsun farkı olmasının gerektiğini düşünüyorum.

Bu konuda kesinlikle katılıyorum ertelenmesi unutulmasına yol açar. Talep görüp görmemesinin düşünülmemesi gerekiyor bence, bu roller akışına bırakılarak ilerler. Zamanla bir kitle oluşacaktır orada da, düzenli hapishane rolü yapacak yan karakter açmak herkes için iyi olur. Şahsen bu AR-GE gerçekleşirse bende yan karakterimle ceza infaz memurluğuna başvuracağım. Ana karakter için ağır bir rol olabilir ama yan karakterde yapılacak harika bir rol çeşitliliği.