LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Christopher Rosenthal

Başlatan zack, 08 Mayıs 2025, 20:32:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Black Tigers Anı Defteri

Konu Devlet Başkanı ve Ulusal Motorcu Başkanı BT

Başkan Dennis Black Tigers'in derneğine uğradığında benden fazla heycanlanan olmamıştır herhalde Black Tigers. Onunla beraber geldiğinde bir kaç bok

espirisi yaptık, Başkan Dennis benim bu muhabbeti epey sevmiş görünüyor. Ona Elektrik kesintileri ve Su pisliğini söyledim. Oda buna el atacağını

söyleyince epey ilgi gördük. Başkan Dennis kadar iyi bir Yoldaş'ın Başkan olması aslında doğru bir karardı. Çekirge ve böcek sorunlarınıda konuştuk

onun içinde bir kaç adam gönderip ilaçlama yapacağını söyledi. Yoldaş Başkan Dennis milletine gerçekten değer veren biri. Çocukları tembihledim,

eğer sevgilisi olursa... Ahaha evet evet sevgilisi, Başkan Dennis Başkan Chris gibi özgün takılmayı seviyor. Başkan olmak gerçekten zor Dennis Başkan.

Şu böcek işini bir halledelim başkan Grape'nin gerçekten şu abuk subuk yeşil siyah böceklerden arınması gerek, geyik kesip oraya koyamıyoruz.

Başkan müsaade ederse onunla güzel bir dağ sürüşünde avcılık yaparız, Başkan için güzel şeyler düşünüyorum. Halktan olan birisi derneğimize her zaman

uğrayabilir, sorun değil. Alttaki fotoğraf Başkan Dennis ve Black Tigers Ulusal Başkan Christoper. Sevgiler.

C. Rosenthal
Ulusal Başkan